Arama sonuçları: *

1. B1L0

C Yazılım Dili İçin Kanal Önerisi

Dil aynı dil çok fark etmez hangisini beğenirseniz bakın, ben birine bakıp tam anlamadığım yeri diğeriyle üzerinden geçmiştim. C#, C++ gibi diller olur hocam da nesne tabanlı dillere sonra bakarsanız daha iyi olur diye demiştim. İki tane dili aynı anda götürmek istemenizin sebebini tam anlayamadım.
  2. B1L0

C Yazılım Dili İçin Kanal Önerisi

Yazılım Bilimi ve Murat Yücedağ. C# gibi OOP dillere daha sonrasında geçersen iyi olur.
  3. B1L0

Whatsapp Çöktü Mesajlar Gitmiyor!

Bu arada 30-40 dakikadır gitmiyordu mesajlar, konu açmanı beklemişler :D
  4. B1L0

Whatsapp Çöktü Mesajlar Gitmiyor!

Bende diyorum uçak adam bana neden yazmıyor 😔😔😔
  5. B1L0

CHATGPT Ücretli ile ücretsiz farkı varmı

Benim bildiğim kadarıyla da ücretli olan chatgpt 4 olarak geçiyor. Daha hızlı ve daha doğru cevaplar verebilen gelişmiş versiyonu diye biliyorum.
  6. B1L0

İf - Else Sınav puan yapımı yardım

Yok canım normaldir, ben sadece eksik kısmı söyledim elinize sağlık.
  7. B1L0

Bu şekil yaparsın ve default kısmına en sonki else kısmını yazarsın. Arkadaşın case 1 2 yazdığı yerlere notların aralığını 10...20 şeklinde girerek yaparsın.
  8. B1L0

100ün orayı a<=100 yap ki 100 de bir aralığa girsin
  9. B1L0

He öyle de olabilir doğru söylüyorsun.
  10. B1L0

Bu arada bu programda hata var yazıcam 1dk sonra 1681159625 Dostum 80den küçük olan 100den de küçük olur o yüzden program kafayı yer gibime geliyor. a<=60 && a>50 ise falan demen lazım ki o aralığı kapsasın.
  11. B1L0

<= yap kanka sadece < yapma.
  12. B1L0

Chrome Reklam Engelleyici Öneri

13. B1L0

C bilenler bakabilir mi

if ile yapmaya çalıştım ama işin içinden çıkamadım
  14. B1L0

C bilenler bakabilir mi

özelden attım
  15. B1L0

C bilenler bakabilir mi

olmuyor veya yapamıyorum
  16. B1L0

C bilenler bakabilir mi

defaulttan sonra bitmeyecek mi ama kod geçerli kodu nerde girecez burda 1669835539 switch case ile 0 ve 100 aralığına okey olup defaulta bidaha gir deriz ama orayı tekrar başa nası yönlendircez yani 1669835612 kanka bu bi tık saçma bence ya istediğim tam olarak bu değil
  17. B1L0

C bilenler bakabilir mi

Teşekkürler böyle olabilir, ama hoca henüz öğretmedi öğrettiği kadarıyla yapılabilir olması lazım. Daha basit bi çözümü var mı acaba
  18. B1L0

C bilenler bakabilir mi

Arkadaşlar yazdığım kodun şu kısmına göre not için 0 ile 100 aralığı dışında sayı girildiğinde 0 ile 100 arasında sayı girmemiz için bidaha yönlendiriyor bizi. Sorum şu: Sadece sayı değil de harf girdiğinde de yönlendirmesi için (çünkü not yerine harf girince program kafayı yiyo) veya ||...
  19. B1L0

Bittorrent vs qBittorrent

durum ne ? oyun mu
  20. B1L0

Bittorrent vs qBittorrent

1.si torrentlere güven olmaz hepsinde sıkıntı çıkabilir 2.si kullanmamanız emek hırsızlığı olmaması açısından daha güzel olur
Top Bottom