Arama sonuçları: *

1. Banxtre

msı afterburner indirme sorunu

Aynı sorunu bende yaşadım malesef ki herhangi bir çözümünü bulamadım. Bir tanıdığınızdan indirip bir siteye uploadlamasını söyleyin siz de oradan indirin en kolay çözümü bildiğim kadarıyla bu .
  2. Banxtre

Chrome'da Sertifika Hatası Alıyorum (Google Aramalarında)

Konu hakkında net bir yorum yapamayacağım ama bu güvenli bir şey değil. Ne kadar güvenli deseler de güvenlik olarak sorun yaratıyormuş. Sorununuz hakkında bilgim yok bu arada üzgünüm sadece belirtmek istedim.
  3. Banxtre

Neden Yerli Sosyal Medya Uygulamalarını Kullanmıyoruz?

Türkiye'dekini de satarlar Iyi para var sonuçta Hemde hicbir giderleri yok Neyse kurtların aklına kuzuyu düşürmeyelim
  4. Banxtre

Yazılıma başlamak ve para kazanmak

Rica ederim Ben sadece gözlemlerimi soyledim Guzel is yapana respecti vereceksin aga :D
  5. Banxtre

Senin gibi üretken adamlar bizim ülkeye lazım Vallahi helal olsun Bizim arkadaşlar sanat tarihi ödevi yaparken sövüyor sen bu derslere ek birde yazılım Vallahi billahi tebrik ediyorum seni Saygı.
  6. Banxtre

Haklısınız . Benim eksik okumam sonucu ama haksız bir isyan da sayılmaz tabii
  7. Banxtre

Valla tıp dersleriyle kordine yapabilirsen helal olsun. Ben robotik Cerrahiye yönelmeyi düşünüyorum Zaten bölüm de ingilizce yurtdışında eğitime gitmek zor olmaz sanırım.
  8. Banxtre

Kral senin ek mesleğin de var öyle düşün :D
  9. Banxtre

Ölmüşlerimizin ruhu için mi girelim dostum Tabii para için gireceğiz yani
  10. Banxtre

hoca word açıp bilgisayar özelliklerinizi yazmamızı istedi?

Yeni Word dosyası açınız imzanını kopyalayıp yapıştırınız ve hizalayınız satırları tek tek mail üzerinden ekleyerek gönderiniz.
  11. Banxtre

Bu video güvenilir midir ? (cs:go)

bunu merak eden adam net bir şekilde kullanmak için açıyodur yardımcı olmayın
Top Bottom