Ölmüşlerimizin ruhu için mi girelim dostumYazılıma sırf para için giriyorsanız girmeyin.
Başka ne için girelimYazılıma sırf para için giriyorsanız girmeyin.
Adam haklı beyler dağılın.Ölmüşlerimizin ruhu için mi girelim dostum
Tabii para için gireceğiz yani
"sırf" kelimesi önemli burada. Yazılıma sırf para için girersen ilerleyemez, bir süre sonra sıkılır bırakırsın. Bu iş için tutku ve istek lazım.Ölmüşlerimizin ruhu için mi girelim dostum
Bro açıkçası benim yazılımı öğrenmemin tek sebebi geleceğin teknolojilerini benim bizzat üretmek istemem ve bunu ülkemizde yaygınlaştırıp ülke faydasına bir şey yapmak :')Ölmüşlerimizin ruhu için mi girelim dostum
Kral senin ek mesleğin de varBro açıkçası benim yazılımı öğrenmemin tek sebebi geleceğin teknolojilerini benim bizzat üretmek istemem ve bunu ülkemizde yaygınlaştırıp ülke faydasına bir şey yapmak :')
Ama tabii ki de para var bu işte
Bilgisayarı seviyorum ve severek yapıcağımı düşünüyorum temel gayem tabi ki para ama tutkumda varYazılıma sırf para için giriyorsanız girmeyin.
Ne zamandır yazılımla uğraşıyorsunuz?Bro açıkçası benim yazılımı öğrenmemin tek sebebi geleceğin teknolojilerini benim bizzat üretmek istemem ve bunu ülkemizde yaygınlaştırıp ülke faydasına bir şey yapmak :')
Ama tabii ki de para var bu işte
Henüz çok yeniyim bro.Bilgisayarı seviyorum ve severek yapıcağımı düşünüyorum temel gayem tabi ki para ama tutkumda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zamandır yazılımla uğraşıyorsunuz?
O tutkunuz paradan dolayı geliyor ama neyse , konudan sapmayalım. Ne için öğrenmek istiyorsanız? Demek istediğim ne yapmayı düşünüyorsunuz?Bilgisayarı seviyorum ve severek yapıcağımı düşünüyorum temel gayem tabi ki para ama tutkumda var
Tabii de ileride sağlıkta yapay zeka için çalıştığımdan pek de ayrı sayılmazlarKral senin ek mesleğin de var
öyle düşün