The Batman
80+ Silver
100 kişiden 95i yarı yolda bırakıyorBence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin
100 kişiden 95i yarı yolda bırakıyorBence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin
her yer yazılımcı olmaya başladı. ilerleyen zamanlarda ya sıkıntı çıkarsa ?Hocam saçmalamayın Allahınızı severseniz ya. Şuan Amerika'da bile büyük bir yazılımcı yada şunu diyin doğru yazılımcı açığı var. Yapay zeka almış başını gidiyor. İleride yazılıma bir sürü yeni dal eklenecek şuan yazılıma başlaması yapacağı en iyi şey olucak ama tabii ilk önce İngilizceyi düzeltmesi lazım.
Tabii olm yeni zuckerbergUuU Developer
Çoğu adam gibi bişi yapamıyorher yer yazılımcı olmaya başladı. ilerleyen zamanlarda ya sıkıntı çıkarsa ?
adam gibi yapabilmek için ne lazım ?Tabii olm yeni zuckerberg
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu adam gibi bişi yapamıyor
Beyin, azim, merak, hayal gücüsonuçta ingilizce öğretmeni bile yazılım yapabiliyor.
adam gibi yapabilmek için ne lazım ?
Bilgi birikimi ve bol bol alıştırma.sonuçta ingilizce öğretmeni bile yazılım yapabiliyor.
adam gibi yapabilmek için ne lazım ?
adam sırf çalışma şartlarından dolayı yazılımı tercih ediyor ve yazılımla ilgisi bile yok. boşu boşuna üniversitelerin sıralamalarını yükseltiyorlar.Beyin, azim, merak, hayal gücü
Evet. Bu da yine dönüp dolaşıp senin benim gibi kişilere zarar veriyor.adam sırf çalışma şartlarından dolayı yazılımı tercih ediyor ve yazılımla ilgisi bile yok. boşu boşuna üniversitelerin sıralamalarını yükseltiyorlar.
ben de sırf bu yüzden yazılımı yan dal olarak mı yapsam diye düşünüyorum.Evet. Bu da yine dönüp dolaşıp senin benim gibi kişilere zarar veriyor.
Yan dal olarak yap bende öyle yapıyorumben de sırf bu yüzden yazılımı yan dal olarak mı yapsam diye düşünüyorum.
ama asıl mesleğime değer veremeyeceğimden korkuyorum. bazen de sadece yazılım mı okusam fiyorum. kafam karışık.Yan dal olarak yap bende öyle yapıyorum
Benimde kafam karışıkama asıl mesleğime değer veremeyeceğimden korkuyorum. bazen de sadece yazılım mı okusam fiyorum. kafam karışık.
Yazılım Mühendisliği okuyacaksanız okumayın.ama asıl mesleğime değer veremeyeceğimden korkuyorum. bazen de sadece yazılım mı okusam fiyorum. kafam karışık.