Neler Yeni

Yazılıma başlamak ve para kazanmak

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Bro ben vaktinde grafik tasarımdan para kazandım ama orası çok fazla dolu. Sektör yenileri kabul etmiyor artık.
Video edit kısmında yurtdışı işleri olsun, yurtiçi olsun dijital portföyünüzü geliştirdikçe sizlere yeni işler gelecektir.
teşekkür ederim dostum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Senin gibi üretken adamlar bizim ülkeye lazım
Vallahi helal olsun

Bizim arkadaşlar sanat tarihi ödevi yaparken sövüyor sen bu derslere ek birde yazılım
Vallahi billahi tebrik ediyorum seni

Saygı.
Valla bro derslerden şu 1 aydır bi b.. yapamadım ama ayın 22sinde finalim var . Ondan sonra tam 2 haftamız bomboş işte o 2 hafta full uygulamaya focuslanacaz inşallah iyi bir şeyler çıkarırız ortaya ya.
Güzel cümlelerin için de teşekkür ederim 🙏

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Valla bro derslerden şu 1 aydır bi b.. yapamadım ama ayın 22sinde finalim var . Ondan sonra tam 2 haftamız bomboş işte o 2 hafta full uygulamaya focuslanacaz inşallah iyi bir şeyler çıkarırız ortaya ya.
Güzel cümlelerin için de teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Ben sadece gözlemlerimi soyledim
Guzel is yapana respecti vereceksin aga :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
teşekkür ederim dostum
Rica ederim dostum. Youtubeden edit programlarını ve bu programların potansiyellerini araştırmakla başlayabilirsin bence
Bulduktan sonra ise hem YouTube hem de udemy tarzu yerlerden kurs alıp devam edebilirsiniz.

VitoScaletta

80+ Gold
Anlıyorum ama dediğim gibi mükemmel bir editçi ve mükemmel bi yazılımcının gelirleri hayli bi fark olur gibime geliyor
şuan da herkes yazılımcı 6-12 ayda yazılım çalışan birine neden birisi iş versin bir sürü üniversite okuyup kendini geliştiren kişiler var

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
şuan da herkes yazılımcı 6-12 ayda yazılım çalışan birine neden birisi iş versin bir sürü üniversite okuyup kendini geliştiren kişiler var
bilmediğim için soruyorum ne kadar süre zarfında biyerlere gelebilirim benim merakım o yönde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim dostum. Youtubeden edit programlarını ve bu programların potansiyellerini araştırmakla başlayabilirsin bence
Bulduktan sonra ise hem YouTube hem de udemy tarzu yerlerden kurs alıp devam edebilirsiniz.
teşekkür ederim bakıcağım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
bilmediğim için soruyorum ne kadar süre zarfında biyerlere gelebilirim benim merakım o yönde
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim bakıcağım
Örnek vereyim
Ne kadar sıkı çalıştığınıza bağlı ama
Günde 7 8 saat çalıştığınızı kafa yorduğunuzu hesaba katarak şöyle söyleyebilirim
Bir kursu ortalama 2 hafta gibi bir sürede örnekleriyle bitirirsiniz. Yaklaşık 2 kurs bitirince iş yapar konuma gelirsiniz.

Benim kendi kazanç mekanizmam (3 yıl önce) şöyleydi

Ben bu kursları öğrendim. Sonra insta sayfasj açtım. Önce ücretsiz çalıştım, reklam karşılığında 5bin 3bin takipçili sayfalara grafik tasarım yaptım.
Sonra aşırı ucuz(10 20 tl) işler aldım saatlerimi verdim, verirken güzelce işin püf noktalarını anladım
3 4 ayın sonunda düzenli olarak 500 tl civaru kazanıyordum aylık ama lisedeydim ve dersler ağırdı bu yüzden bıraktım. Ama grafik tasarım kısmı böyle. Video editi için çok daha iyi paralar kazanabilirsiniz.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Örnek vereyim
Ne kadar sıkı çalıştığınıza bağlı ama
Günde 7 8 saat çalıştığınızı kafa yorduğunuzu hesaba katarak şöyle söyleyebilirim
Bir kursu ortalama 2 hafta gibi bir sürede örnekleriyle bitirirsiniz. Yaklaşık 2 kurs bitirince iş yapar konuma gelirsiniz.

Benim kendi kazanç mekanizmam (3 yıl önce) şöyleydi

Ben bu kursları öğrendim. Sonra insta sayfasj açtım. Önce ücretsiz çalıştım, reklam karşılığında 5bin 3bin takipçili sayfalara grafik tasarım yaptım.
Sonra aşırı ucuz(10 20 TL) işler aldım saatlerimi verdim, verirken güzelce işin püf noktalarını anladım
3 4 ayın sonunda düzenli olarak 500 TL civaru kazanıyordum aylık ama lisedeydim ve dersler ağırdı bu yüzden bıraktım. Ama grafik tasarım kısmı böyle. Video editi için çok daha iyi paralar kazanabilirsiniz.
seneler önce ben de lisedeyken photoshopla biraz uğraşmıştım https://www.deviantart.com/berkyanardesign bu linkten çalışmalarıma bakabilirsin lisedeki bi çocuk için gayet iyi bence fakt sonrasında bıraktım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bir allame fanı gördüm sanki 😅
Video edit cidden çok toy bir alan. Umarım yolun açık olur.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk

kaancang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan Can Güner
Yazılıma para için girmek mantıksız ,lisede veritabanı üzerine , üniversitede programcılık okudum , Eğer sürekli kendini geliştirmezsen bir yerden sonra tıkanıyorsun . Ülkede zaten herkes yazılım sektörüne girdi. ilk okullarda bile python öğretilmeye başlandı . Eğer kafanda yazacağın programla ilgili fikir yoksa hiç bulaşma , zaten ülkedeki herkes yazılımcı oldu . Ben şuan iş bulmaya çalışsam imkanı yok bulamam mesela . Ama aklına programlarla ilgili harika fikirler geliyordur mesela o zaman da yazılım öğrenmene gerek yok . girişimci olup yazılımcı bulup fikrini bulduğun programı hayata geçirebilirsin. Ha fikrini bulduğun programı satabilir misin orasını bilemem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,501
Üyeler
164,684
Son üye
Saruhan37
Top Bottom