Neler Yeni

Yazılıma başlamak ve para kazanmak

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Para kazanmak istiyorsanız yazılımdan ziyade video edit kısmında gelişmenizi öneririm. Çok daha verimli rahat öğrenir, uygulamaya dökersiniz.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
O tutkunuz paradan dolayı geliyor ama neyse :), konudan sapmayalım. Ne için öğrenmek istiyorsanız? Demek istediğim ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ya arkadaşım tanımadığın bilmediğin adamı ne diye eleştirip duruyosun belki bilgisayar aşığıyım yazılım manyağıyım belki tek derdim para seni etkileyen durum ne? Neyin tribindesin allassen

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Tabii de ileride sağlıkta yapay zeka için çalıştığımdan pek de ayrı sayılmazlar :D
Valla tıp dersleriyle kordine yapabilirsen helal olsun.
Ben robotik Cerrahiye yönelmeyi düşünüyorum
Zaten bölüm de ingilizce yurtdışında eğitime gitmek zor olmaz sanırım.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Para kazanmak istiyorsanız yazılımdan ziyade video edit kısmında gelişmenizi öneririm. Çok daha verimli rahat öğrenir, uygulamaya dökersiniz.
Uzun vadeli düşünüyorum video edit bi yerden sonra tıkanmaz mı?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ne kadar zaman içinde para kazanabiliriz?
Para konusunda bir şey söylemem ama video edit öğrendikten sonra freelancer sitelerinden ucuza iş kovalarsınız. Belki haftada 100 saat çalışarak başlamak zorunda kalacaksınız ama iş aldıkça geliştiğinizi siz de fark edeceksiniz.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ya arkadaşım tanımadığın bilmediğin adamı ne diye eleştirip duruyosun belki bilgisayar aşığıyım yazılım manyağıyım belki tek derdim para seni etkileyen durum ne? Neyin tribindesin allassen
Daha sonra "neyse," diyerek sorumu sordum. Boş boş atar gider yapacağına ilk öncelikle Üniversitesini bitireceğin bölümden para kazanmayı düşünebilirsin mesela :).

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Para konusunda bir şey söylemem ama video edit öğrendikten sonra freelancer sitelerinden ucuza iş kovalarsınız. Belki haftada 100 saat çalışarak başlamak zorunda kalacaksınız ama iş aldıkça geliştiğinizi siz de fark edeceksiniz.
Anlıyorum ama dediğim gibi mükemmel bir editçi ve mükemmel bi yazılımcının gelirleri hayli bi fark olur gibime geliyor

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
"sırf" kelimesi önemli burada. Yazılıma sırf para için girersen ilerleyemez, bir süre sonra sıkılır bırakırsın. Bu iş için tutku ve istek lazım.
Haklısınız .
Benim eksik okumam sonucu

ama haksız bir isyan da sayılmaz tabii

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Valla tıp dersleriyle kordine yapabilirsen helal olsun.
Ben robotik Cerrahiye yönelmeyi düşünüyorum
Zaten bölüm de ingilizce yurtdışında eğitime gitmek zor olmaz sanırım.
Bro valla robotik cerrahi ülkemizde de çok gelişiyor. Bu kararın çok faydalı olur. (Yazılıma sınavdan sonraki hafta bakabiliyorum sadece hatta bu ara hiç bakmıyorum 2 farklı proje var birinde baya yoğunlaştık)
Şubatın 15i veya martın 15inde mobil uygulamamız çıkmış olacak inşallah (itf yapay zeka olarak) çok yolumuz var ama uygulama güzel bir şey olacak gibi bakalım :')

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Daha sonra "neyse," diyerek sorumu sordum. Boş boş atar gider yapacağına ilk öncelikle Üniversitesini bitirdiğin bölümden para kazanmayı düşünebilirsin mesela :).
Farkettiysen ilk mesajında bir şey demedim fakat hala üstelemen rahatsız etti ki benim gelecek planımı yapıcak kişi de sen değilsin

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bro valla robotik cerrahi ülkemizde de çok gelişiyor. Bu kararın çok faydalı olur. (Yazılıma sınavdan sonraki hafta bakabiliyorum sadece hatta bu ara hiç bakmıyorum 2 farklı proje var birinde baya yoğunlaştık)
Şubatın 15i veya martın 15inde mobil uygulamamız çıkmış olacak inşallah (itf yapay zeka olarak) çok yolumuz var ama uygulama güzel bir şey olacak gibi bakalım :')
Senin gibi üretken adamlar bizim ülkeye lazım
Vallahi helal olsun

Bizim arkadaşlar sanat tarihi ödevi yaparken sövüyor sen bu derslere ek birde yazılım
Vallahi billahi tebrik ediyorum seni

Saygı.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Anladım, anladım. Yazılıma yönelip para kazanırsanız beni de etiketleyin lütfen. :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Anlıyorum ama dediğim gibi mükemmel bir editçi ve mükemmel bi yazılımcının gelirleri hayli bi fark olur gibime geliyor
Bro ben vaktinde grafik tasarımdan para kazandım ama orası çok fazla dolu. Sektör yenileri kabul etmiyor artık.
Video edit kısmında yurtdışı işleri olsun, yurtiçi olsun dijital portföyünüzü geliştirdikçe sizlere yeni işler gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom