Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

WhatsApp'ı Siler misiniz?

Güvenip güvenmemekten daha çok insanların %90'ın kullanması. Onu geçtim, okul grupların %99'u Whatsapp'ta oluyor. O yüzden silemem.
  2. DonanımFikir

DA Forum 2022 İnternet Tarayıcısı Anketi

Para veriyor reklam karşılığı.
  3. DonanımFikir

DA Forum 2022 İnternet Tarayıcısı Anketi

Brave kullanıyorum. Opera GX kullandım virüs bulaştı, bi de direk açılmadığı için intro vb. kötü biraz. Chrome güzel ama biraz daha şekil olsa güzel olurdu.
  4. DonanımFikir

KESPERSKY NASIL KURULUR

Kaspersky programı için Öncelikle Karşına çıkan sitede anlatıyor https://www.kaspersky.com.tr/renewal-center/home
  5. DonanımFikir

INCA ŞANS ÇARKI Play Store da!

3 Kez deneme çarkını çevirdim :( işareti çıktı 4.Cüsünde oldu [DENEME ÇARKI]
  6. DonanımFikir

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Forumdaki konudan bedava Windows kullanma yapmıştım onu saymazsaki tabii ki :)
  7. DonanımFikir

Windowstanmı bahsediyorsun ?
  8. DonanımFikir

Mümkün olduğunca Hayır. PC ye Virüs gireceğinden korkuyorum :) ve başka yerde çok uygunsa [fiyat olarak] oradan alıyorum. [Boşuna korsan içerikler oluşturulmuyor onlar da bişi kazanmak istiyor ...]
  9. DonanımFikir

BİLGİSİYARI Satıcam Sıfırlamalımıyım yoksa Formatmı attırıyım

Sıfırla derim Mümkün olduğunca etkili sıfırlamaya çalış ve ilk gündeki gibi olmasına çalış.
  10. DonanımFikir

Movavi Video Suite Olarak Hangisini Almalıyım?

Crack yazmasaydın yorumunu beğenecektim ve @anonym0us içinde geçerliydi bu durum. İçimdende crack indir hissiyatı var ama..... İndirmeyeceğim
  11. DonanımFikir

Konudada belirttim bütçem bunlara yetebiliyor diye Program iyi midir? podcastlerimde de oyun videolarımdada işe yarasın istiyorum detaylı olması şart değil iş görsün yeter Genede riske değmez
  12. DonanımFikir

Dediğini yaptıktan Sonra bilgisayarıma virüs girerse bilgisayarın parasını senden çıkarırım ona göre :) Crack indirmeyi düşünmüyorum virüs tarlasına dolduramam tüm harçlığıma yakınını zaten pcye yatırdıms
  13. DonanımFikir

Evet dostlar hangisi daha iyidir İndirimlerden almayı düşünüyorum bu programı Bu programdan başka video montaj programı önerilerinizi yazabilirsiniz 18 17 VE 15 Arasından Seçmek Zorundayım Max Bütçem Bu Kadar olduğu için
  14. DonanımFikir

Youtube a giremeyenlere gelsin

Google Chrome'dan da girilebiliyor
  15. DonanımFikir

Sapphire Uygulamasında virüs

Senden Beklemezdim Sapphire...
  16. DonanımFikir

PowerPoint 2010 nereden indirebilirim?

yani korsan indirme ve dikkat et illa korsan indireceksen benim yaşadıklarımı yaşama yani
  17. DonanımFikir

PowerPoint 2010 nereden indirebilirim?

zamanında bende (officeye param YETMİYEH) k-rsan indirmeye çalışmıştım sonrasında TROJEN UYARISI
  18. DonanımFikir

Adobe Premier CC 2020 Fiyatına değer mi ?

aynısı micosoft office içinde geçerli ve crack indirdim Trojen filan dedi sildim sonra
  19. DonanımFikir

Adobe Premier CC 2020 Fiyatına değer mi ?

Ucuz olsa herkes verirdi şahsen ben de verirdim aylık 5 10 tl olsa Ayrıca Crack indirirse Virüs kapabilir pc
  20. DonanımFikir

msı afterburner lınk atarmısınız

sol kısımdaki yer
Geri