PowerPoint 2010 nereden indirebilirim?

Fabrizio Romano

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
20,744
Office 365 indirmeye niyetli değilim çünkü kart numarası istiyor. Kart da kayıtlı olduğundan bir salmadı. PPTX 2010 nerden indirebilirim kısaca? Kendi sitelerinde link var mı? Bulamadım çünkü.

Office 365 indirmeye niyetli değilim çünkü kart numarası istiyor. Kart da kayıtlı olduğundan bir salmadı. PPTX 2010 nerden indirebilirim kısaca? Kendi sitelerinde link var mı? Bulamadım çünkü.
kendi sitesinden deneme sürümünü tercih edersen çok daha iyi olur tek kötü yanı zırt pırt satın al uyarısı ile karşılaşırsın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

korsan derken bilinmedik office full hd 1080 p indir gibi siteden link vermicem zaten
korsan link veya herhangi bir şey paylaşmak yasak dostum

kendi sitesinden deneme sürümünü tercih edersen çok daha iyi olur tek kötü yanı zırt pırt satın al uyarısı ile karşılaşırsın :D

: (

Dostum bende sürekli kart eklemeden yükleyemezsin diyor. Sinirimi bozuyor. Zaten Microsofttan gıcık kapıyorum. Sitesinin aşağısında 2013 indire bastım Office 365 e yükselt diyor kıracam şimdi.

Dostum bende sürekli kart eklemeden yükleyemezsin diyor. Sinirimi bozuyor. Zaten Microsofttan gıcık kapıyorum. Sitesinin aşağısında 2013 indire bastım Office 365 e yükselt diyor kıracam şimdi.
ben pc ye 2016 deneme sürümünü indirdim ve süresi doldu sadece office belgeleri açarken satın al uyarısı geliyor eğer gerçekten indirmek istiyosan özelden bi site ismi atıcam

HeiDoc kullanmayı deneyin.

Kardeşim 2007 microsoft office biliyorum ekstra programla crackle falan uğraşmıyorsun lisans anahtarı içerisinde konu açmıştım belki diğerlerine lazım olur diye kilitlemişler konuyu istiyorsan özelden youtube videosunu atayım adam anlatıyor her şeyini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,785
Üyeler
186,108
Son üye
grindneverends
Geri