Arama sonuçları: *

1. HABAR

YouTube Vanced Güvenilir Mi?

Doğrudur hocam. NewPipe'ı da buradan indirebilirsiniz. https://newpipe.net/#download
  2. HABAR

YouTube Vanced Güvenilir Mi?

Vanced'in kurulumuyla uğraşmayın derim, NewPipe kurun geçin. Şimdi buraya damlayan arkadaşlar yok bedava peynir fare kapanında olur gibi popülist söylemlerle dolduracaklar ortalığı ama, çok da kaale almaya gerek yok. Reddit ve XDA Developers'ta neyin ne olduğu yazıyor.
  3. HABAR

Google Chrome'un diğer tarayıcılardan çok daha iyi olması

Çöpera da kullanılabilecek bir tarayıcı değil.
  4. HABAR

Bunu hız testi diye yapıp vicdan rahatlatma durumu zaten :ROFLMAO: Hız testinin böyle yapılmayacağını kendileri de biliyorlar. Son olarak bu videoyu atacağım, başka da konuda tartışmak istemiyorum.
  5. HABAR

Sabahtan beri bir günlük deneyimle fikir belirtmek daha da garip de, bunun üzerinde durmayacağım, neyse. Vivaldi de denemenizi tavsiye ederim, ama sabahtan olmasın, biraz daha deneyin ki karar vermeniz üzerinde etkisi olsun.
  6. HABAR

Evet bunun farkındayım. O zaman Vivaldi veya Edge kullanabilirsiniz. Şu durumda Chrome kullanmak pek de mantıklı değil. Alakasız, ben kişisel deneyimimden yola çıkıyorum.
  7. HABAR

Cahil beyanı. Bu iki ifadenizin çelişkisi zaten durumunuzu belli ediyor. Edge tarayıcının Chrome'dan daha optimize olduğu zaten ortada. Brave'in CEO'su ve ortaya çıkan proje, yakında public beta süreci başlayacak olan Brave Search hizmetinden hiç bahsetmiyorum bile. Brave'in kaynak kullanımı...
  8. HABAR

Bu bilgisayar ile visual studio code ' da yazılım yapılır mı?

VSCode için çok sorun olmaz. SSD varsa iyi olur, yoksa da çok sorun değil.
  9. HABAR

Bu bilgisayar ile visual studio code ' da yazılım yapılır mı?

Tabii ki de yapabilirsiniz. Kendi bilgisayarım:
  10. HABAR

Kullanabileceğim 3D tasarım programı var mı?

Gerek yok korsan kullanmaya, karşısında Blender gibi güçlü bir alternatif var.
  11. HABAR

Blender'ı kurduktan sonra konu altından deneyimlerinizi yazarsanız memnun olurum.
  12. HABAR

Yok, sorun olacağını sanmıyorum. RAM yükseltmesi iyi olabilir ama, mesela bende 6GB RAM var.
  13. HABAR

Blender kullanabilirsiniz. Biraz daha düşük özelliklere sahip bir laptopta kullanıyorum, donanımsal ivmelenmeyle gayet iyi çalışıyor. Windows'ta çok hantal kalmıştı ama.
  14. HABAR

COMODO IS programını silme

Treyarch hocam o yüzden dedi Revo Uninstaller kullanın diye.
  15. HABAR

COMODO IS programını silme

AV Programlarını kendi kaldırma araçları ile kaldırmanız daha iyi olacaktır. https://help.comodo.com/topic-72-1-766-12685-.html
  16. HABAR

Ücretsiz Edit Programı Önerisi

VSDC kullanılabilir, ücretli ama Movavi de kullanışlı bir program.
  17. HABAR

PC için en iyi emülatör?

BlueStacks, Nox, Genymotion.
  18. HABAR

Bilgisayarıma SSD aldım ve onu C yaptım

Tarayıcı ayarlarınızdan indirilen dosyaların konumunu değiştirebilirsiniz.
  19. HABAR

Bu Bilgisayar yazılıma yeter mi

Bu olmak zorunda mı ekran kartı? 3000 lira civarı fiyatı var. Dediğim gibi, daha düşük tutabilirsiniz ekran kartını. Veya vaktiniz varsa Ryzen 4000 serisi işlemciler için ekim-kasım ayını bekleyin.
  20. HABAR

Bu Bilgisayar yazılıma yeter mi

Vaktiniz varsa Zen3 mimarili ve RDNA2 grafik birimi kullanılacak APU'ları bekleyin. Ryzen 7 4700G gibi. Ekran kartı biraz daha düşük tutulursa Ryzen 7 sistem toplanabilir zannmıca, biraz bakıp öneride bulunmaya çalışayım.
Top Bottom