Kusura bakmayın genellikle o saatte aktif oluyorsunuz diye öyle dedim.Arkadaşım, ben robot muyum? Sen soru sorduğunda nasıl zart diye cevap vereyim?
Antivirüs gittiğinde Windows'un kendi güvenlik yazılımı aktif hale gelir.
Kaldırdım bile program ekle ve kaldır menüsünden.AV Programlarını kendi kaldırma araçları ile kaldırmanız daha iyi olacaktır.
Comodo Uninstaller Tool Use, Internet Security, Comodo Removal Tool | COMODO
Comodo Uninstaller Tool page is a tutorial on how to search find and remove Comodo Internet Security, Firewall, or Antivirus products. Click here to find a guidance about this.help.comodo.com
Programı zaten kaldırmışsın, hala kalıntı var mı? Endişesine giriyorsun. Revo ile kaldır dediğimde'de mırın kırın etmiştin.
Ya arkadaşlar keyfimden kullanmadım sanki bir nedenden dolayı kullanamadım yoksa ben de bilirdim kullanmasını.Treyarch hocam o yüzden dedi Revo Uninstaller kullanın diye.
Evet Standart bir kullanıcıyım.Registry'den bulmanız gerek. Gördüğüm kadarıyla standart seviye bir kullanıcısınız. O yüzden hiç registry'den kalıntı aramaya çalışmayınız.
Hocam şöyle anlatayım güçlü Uninstaller’lar ile silerseniz dosya kalıntısı kalmaz. Yani W10 kaldırıyor ama CS 1.6’nın 600 MB dosyası hala orada kalıyor. Hatta bazen kaldırmıyor. Ama ben (önerilmez) I10 bit uygulamasıyla kaldırmıştım o zaman en küçük bir kalıntı kalmadı. Sen Revo’yla kaldır yanlış bilmiyosam daha güvenilir.Denemek için indirdim ve beğenmedim sanki sisteme el koymuş gibi geldi.
İlla Revo U. kaldırmak zorunda mıyım?
Evet bana kalırsa da öyle.COMODO Internet Security'yi herkes kullanabilir. Fakat biraz ileri seviye kullanıcılara hitap eder.
Program ekle veya kaldırdan kaldırdım bile.Hocam şöyle anlatayım güçlü Uninstaller’lar ile silerseniz dosya kalıntısı kalmaz. Yani W10 kaldırıyor ama CS 1.6’nın 600 MB dosyası hala orada kalıyor. Hatta bazen kaldırmıyor. Ama ben (önerilmez) I10 bit uygulamasıyla kaldırmıştım o zaman en küçük bir kalıntı kalmadı. Sen Revo’yla kaldır yanlış bilmiyosam daha güvenilir.
Alposki bence tekrar yükle xd Revo’yla kaldır. Eski dosyaların olduğu yere kurdur. Komple silsin her şeyi zaten dosyalar da oradadır kaldıysa da.Evet bana kalırsa da öyle.
Ya program etkili etkili olmasına fakat biraz da bilmek gerek.
Mesela ben programı kapatsam bile hatta düzelt tuşuna basmasam bile virüs taraması yapıyor.
Herkes kullanabilir elbet biraz araştırmadan sonra, fakat bence biraz daha bilgili kişilerin kullanması sizin de dediğin gibi daha iyi olur.
Programın ayarlarını bilmek gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Program ekle veya kaldırdan kaldırdım bile.
Orası dosyaları kaldırmıyor cidden.Evet bana kalırsa da öyle.
Ya program etkili etkili olmasına fakat biraz da bilmek gerek.
Mesela ben programı kapatsam bile hatta düzelt tuşuna basmasam bile virüs taraması yapıyor.
Herkes kullanabilir elbet biraz araştırmadan sonra, fakat bence biraz daha bilgili kişilerin kullanması sizin de dediğin gibi daha iyi olur.
Programın ayarlarını bilmek gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Program ekle veya kaldırdan kaldırdım bile.
Yok hiç gerek yok uğraşamam.Alposki bence tekrar yükle xd Revo’yla kaldır. Eski dosyaların olduğu yere kurdur. Komple silsin her şeyi zaten dosyalar da oradadır kaldıysa da.