HABAR 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,179 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 5,435 Yaş 20 Konum İnziva İsim Ahmet Burak ARSLAN Discord HABAR#0001 Reddit Either-Professor 18 Haziran 2021 #79 Çöpera da kullanılabilecek bir tarayıcı değil.
Kapatılmış Hesap 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,218 18 Haziran 2021 #80 HABAR yazmış: Bunu hız testi diye yapıp vicdan rahatlatma durumu zaten Hız testinin böyle yapılmayacağını kendileri de biliyorlar. Son olarak bu videoyu atacağım, başka da konuda tartışmak istemiyorum. Devamı için tıklayın... Hız testinde Brave, imkanı yok geçemez bu arada (Edge'i) Sadece temiz ve hızlı olması güzel, Ungoogled Chromium'un geliştirilmişi diyebilirim.
HABAR yazmış: Bunu hız testi diye yapıp vicdan rahatlatma durumu zaten Hız testinin böyle yapılmayacağını kendileri de biliyorlar. Son olarak bu videoyu atacağım, başka da konuda tartışmak istemiyorum. Devamı için tıklayın... Hız testinde Brave, imkanı yok geçemez bu arada (Edge'i) Sadece temiz ve hızlı olması güzel, Ungoogled Chromium'un geliştirilmişi diyebilirim.
Adem Türk 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1,532 Dahası Reaksiyon skoru 648 İsim Adem Türk 18 Haziran 2021 #81 #include<user> yazmış: Rekoru kırayım. Alıntıyı görüntüle Bu arada Bing > Google Bu sonuçları da Google sağlamıyor mu ki süre falan olarak? Performansı ölçtüğünü sanmıyorum aslında. Devamı için tıklayın... hangi rekor
#include<user> yazmış: Rekoru kırayım. Alıntıyı görüntüle Bu arada Bing > Google Bu sonuçları da Google sağlamıyor mu ki süre falan olarak? Performansı ölçtüğünü sanmıyorum aslında. Devamı için tıklayın... hangi rekor