Arama sonuçları: *

1. Kayrae

Yazılıma Nasıl Başlamalıyım?

tamamdır teşekkür ederim
  2. Kayrae

aynen hocam katılıyorum size kısa bir eğitim ile olmaz bence de peki Udemy üzerinden önerdiğniz kurs var mı şimdilik web tasarım için ve şunu eklemeyi unuttum okulumda kodlama sınıfı var bilgisayar öğretmenim yazılım hakkında bilgili ondanda yardım alırım
  3. Kayrae

hocam web ve oyun geliştirmek istiyorum. Dediğiniz gibi Udemy üzerinden kurs almayı planlıyorum fakat hangisi daha kaliteli onu bilmiyorum önerdiğiniz var mı ? ve ayrıca ufak çaplı bir kazanç elde edebilir miyim
  4. Kayrae

web sitesi ve basit uygulamalar yapmak istiyorum 1617218123 onun için ne kullanmam lazım 1617218206 önerdiğin kurs link var mı?
  5. Kayrae

Merhaba, yazalım alanına ilgilerim arttı bende artık öğrenmeye karar verdim fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. İnternet üzerinden kurs almayı planlıyorum sizce mantıklı mı eğer önerdiğiniz kurslar varsa belirtmenizi rica ediyorum Ek olarak ne için öğreniyorsun derseniz benim...
  6. Kayrae

Nvdia YENİ DRİVER!! | Test Ettim!

google amcaya nvidia driver yaz ve sonra nvidia sitesine gir ama kesinlikle kendi sitesine gir sonra orada kendi kartının özelliklerini gir ve yükle
  7. Kayrae

msi afterburner var mı?
  8. Kayrae

hatırlamıyorum :/
  9. Kayrae

lna ben dicektim
  10. Kayrae

ee hocam FPS arttı dedim ya :D
  11. Kayrae

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi test ettim ama sadece valorantta gördüğümüz üzere FPS 15-20 ARTMIŞ ! cidden beğendim ben diğer oyunlara geçiş yapıyorum beklemede kalın :) Test ettiğim oyunları sonradan yazıyorum @Erencebir Valorant: 15-20FPS artış Bannerlord: 5-10FPS Artış
  12. Kayrae

Titan Launcher nedir?

ben Minecraft ile alakalı diye biliyorum
Top Bottom