ben pc aldım rahatsız oluyom ne bu driver driver sıktı gece kurup bende bu konuya bendeki oyunlarla destek çıkarımMerhaba, başlıkta gördüğünüz gibi test ettim ama sadece valorantta gördüğümüz üzere FPS 15-20 ARTMIŞ ! cidden beğendim ben diğer oyunlara geçiş yapıyorum beklemede kalın
İntel driver bekleyenlerHerkes AMD sorunlu Nvidia sorunlu diyor. E iyisi Intel en ufak sorun yok xd
Sorun yaşayan da yok ama :dİntel driver bekleyenler
yaprak kıpırdamıyor
bende intel kullandım ama en son driver herhalde 10 yıl önce geldiSorun yaşayan da yok ama :d
Geforce experiencedan yapabilirsin.Bilgim olmadıgı ıcın soruyorum kusura bakmayın,driveri nereden guncelleyebiliriz? NVIDIA'in sitesinden yeni driveri mi yüklememiz gerekiyor yoksa geforce experienceden mi yapıyoruz?
google amcaya nvidia driver yaz ve sonra nvidia sitesine gir ama kesinlikle kendi sitesine gir sonra orada kendi kartının özelliklerini gir ve yükleBilgim olmadıgı ıcın soruyorum kusura bakmayın,driveri nereden guncelleyebiliriz? NVIDIA'in sitesinden yeni driveri mi yüklememiz gerekiyor yoksa geforce experienceden mi yapıyoruz?