Arama sonuçları: *

1. Prime777

Windows 7 Chrome Güncelleme Desteğini Kesti!

Brave, Microsoft Edge
  2. Prime777

Windows 7 Chrome Güncelleme Desteğini Kesti!

Windows 7 güncelleme desteği veren bir tarayıcıya geçsen daha iyi olur.
  3. Prime777

Opera GX Geyming tarayıcı kullanılır mı?

ben onu demiyorum internette anonim tutmasını diyorum. Diğerlerine göre zayıf ve virüs inebiliyor koruma düşük fakat brave algılıyor memzi falan
  4. Prime777

bende vpn kullanmıştım güzeldi yani nerde beleş oraya yerleş gibi ekstra bir şey kullanmana gerek yok birde gizlilik için yapsalar iyi olacak
  5. Prime777

zaten opera gx in ram kısıtlama falan o özellikler çok umrumda değil kullanmışken opera yerine güzel temalı gx e geçtim
  6. Prime777

google basit be hocam ne kadar hızlı gibi olsada bana sıradanlık veriyor o yüzden brave opera gx firefox falan kullanıyom 1617135410 güvenlik konusunda sıkıntı. bravenin tor ile sekme açması bile VAR!
  7. Prime777

Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım

Firefox, Brave, Opera GX, Edge bunlar önerimdir tek tek deneyin ve seçin. Diğerleri çöp.
  8. Prime777

geyming teması güzel
  9. Prime777

geyming hissi veriyor mu dayı
  10. Prime777

yapacak bir şey yok koruma uygulamaları bile yapıyorsa dandik bir Browser yapmış çok değil bence.
  11. Prime777

orası öyle fakat sanırım ayarlardan kapatılıyordu yoksa da bilmiyorum. Avast'ın bile kapatma ayarı vardı. Fakat Kaspersky'da yok e o halde sırf veri satıyor diye sen Avast kullanırsan işin zor...
  12. Prime777

ben operayı kullanmamın amacı: Instagram gibi şeyleri yan çubuğa koyması ve tasarımı olarak güzel. Zaten Instagram'a Opera'dan giriyorum Firefox ise öyle duruyor arada girerim şu anki ana tarayıcım Brave. Oldukça memnunum 1617134465 ben kullanıyorum tasarımı güzel
  13. Prime777

Opera GX Geyming tarayıcı kullanılır mı? Öncelikle konuyu açacakyer en uygun burası buldum yanlış ise kusura bakmayın. Opera'dan Opera GX geçtim yani bir çok gereksiz lşeyleri kapattım tasarımı güzel en azından. 3 Tane tarayıcı kullanıyorum Firefox-Brave-Opera GX. Opera mı, Opera GX mi?
  14. Prime777

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

bit defendır olurmu
  15. Prime777

mekafi kullan hocam güzel ev koruğması sağlıyor reaktif poreaktif koruma
  16. Prime777

hocam kaspwrskty kur temizxlre güzel virüs programı
  17. Prime777

Kaspersky olarak yazılıyor hocam KasperSky değil. Şirketin logosundada öyle zaten
  18. Prime777

tamam hocam çok sağ olun teşekkür ederim
  19. Prime777

evetkardeşimöyleyapıyorbirşeyolmazenazındangüzelveücretsizbirantivirüs
  20. Prime777

Brave'da Tor olarak sekme açarsam Tor kullanmış kadar gizli oluyor muyum?

Brave'da Tor olarak sekme açarsam Tor kullanmış kadar gizli oluyor muyum? Yani kısacası Tor Browser kullanmayacağım fakat kullanmışım gibi mi oluyor?
Top Bottom