Neler Yeni

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam tam olarak anlamadım yöntemi. Şimdi deneme süresi bitince ben programı uninstall aracı ile kaldırıcam sonra tekrar mı yükleyecem.
Tekrar sitesinden yüklemeyeceksin usta. Setup çalıştırıp tekrar kuracaksın Cloud Free'yi.

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yiğit Elçin
Çoğu kişi kaspersky önermiş kullanmadım fakat 2.alternatif olarak Malwarebytes kullanabilirsin.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tekrar sitesinden yüklemeyeceksin usta. Setup çalıştırıp tekrar kuracaksın Cloud Free'yi.
He anladım. Peki Uninstall aracı hangisi ? Denetim Masası-Program ekle kaldırdan mı kaldıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu kişi kaspersky önermiş kullanmadım fakat 2.alternatif olarak Malwarebytes kullanabilirsin.
O da aklımda kalsın. Ama o programın adından anladığım kadarıyla Malware üzerine işler yapıyor. İnternet Security koruması var mı ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
He anladım. Peki Uninstall aracı hangisi ? Denetim Masası-Program ekle kaldırdan mı kaldıracağım.

O da aklımda kalsın. Ama o programın adından anladığım kadarıyla Malware üzerine işler yapıyor. İnternet Security koruması var mı ?
Hayır kendisi uninstall için bir kısayol ikonu koyuyor zaten.
Windows arama bölümüne Kaspersky yazıp ilk çıkan Cloud Free'ye sağ tık dosya konumunu aç derseniz kısayoluna atar, hemen altında da uninstall kısayolu olur.

Ama program ekle kaldır da uninstall aracı olan uygulamaların direk uninstall aracını açıyor. Yani ondan kaldır deseniz de yine aynı şey olur, farkı yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır kendisi uninstall için bir kısayol ikonu koyuyor zaten.
Windows arama bölümüne Kaspersky yazıp ilk çıkan Cloud Free'ye sağ tık dosya konumunu aç derseniz kısayoluna atar, hemen altında da uninstall kısayolu olur.

Ama program ekle kaldır da uninstall aracı olan uygulamaların direk uninstall aracını açıyor. Yani ondan kaldır deseniz de yine aynı şey olur, farkı yok.
Hee tamam çok sağol kardeşim.

Kaspersky ücretsiz kullanmaya karar verdim herkese çok teşekkürler.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hee tamam çok sağol kardeşim.

Kaspersky ücretsiz kullanmaya karar verdim herkese çok teşekkürler.
Rica ederim usta hiç önemli değil :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,685
Üyeler
163,368
Son üye
Rpx55
Top Bottom