_Hakk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,385
önemli değil yeni bir bilgi öğrettiğim için mutluyumtamam hocam çok sağ olun teşekkür ederim
önemli değil yeni bir bilgi öğrettiğim için mutluyumtamam hocam çok sağ olun teşekkür ederim
Kaspersky olarak yazılıyor hocam KasperSky değil. Şirketin logosundada öyle zatenKasperSky öneririm.
Öyle alışmışım nedense.Kaspersky olarak yazılıyor hocam KasperSky değil. Şirketin logosundada öyle zaten
hocam kaspwrskty kur temizxlre güzel virüs programıÖyle alışmışım nedense.
Bende var zaten o. Sanırım yanlış mesajı alıntıladınız.hocam kaspwrskty kur temizxlre güzel virüs programı
Hesabın troll olduğunu düşünmeye başladım.Bende var zaten o. Sanırım yanlış mesajı alıntıladınız.
ESET kullanıyorum zaten de bitmek üzere süresi.ESET, COMODO veya Trend Micro olabilir.
Usda şöyle, Kaspersky Cloud Free indir. 1 ay sana Premium Trial verecek. Ardından trial bitince, istersen şöyle yapabilirsin :Arkadaşlar bilumum sebeplerden dolayı ücretsiz antivirüse geçmek zorundayım. Var mı kaliteli önerebileceğiniz ?
Ya da direkt İnternet Security kurabilir.Usda şöyle, Kaspersky Cloud Free indir. 1 ay sana Premium Trial verecek. Ardından trial bitince, istersen şöyle yapabilirsin :
İndirilenler bölümünde indirdiğin setupı tutup, trial bitince uninstall aracı ile silip, ardından o tuttuğun setupla tekrar kur, Kaspersky kayıt defterinden görüp düzenleyene kadar, o sana Premium Trial vermeye devam edecek
Trialın ilk bitişinden sonraki yaklaşık 2 aydır Premium Trial geliyor :dddd
Hocam tam olarak anlamadım yöntemi. Şimdi deneme süresi bitince ben programı uninstall aracı ile kaldırıcam sonra tekrar mı yükleyecem.Usda şöyle, Kaspersky Cloud Free indir. 1 ay sana Premium Trial verecek. Ardından trial bitince, istersen şöyle yapabilirsin :
İndirilenler bölümünde indirdiğin setupı tutup, trial bitince uninstall aracı ile silip, ardından o tuttuğun setupla tekrar kur, Kaspersky kayıt defterinden görüp düzenleyene kadar, o sana Premium Trial vermeye devam edecek
Trialın ilk bitişinden sonraki yaklaşık 2 aydır Premium Trial geliyor :dddd