Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Armoury Crate çalışmıyor.

Dil sebebiyle oluşan bir sorun. Windows dilini İngilizce yaparak çözebilirsiniz. Ya da Asus'un sitesinden Armoury Crate Uninstaller indirip silerek eski sürümü kurabilirsiniz.
  2. Toxpox

bios sıfırlanmıyor pc çalışmıyor

CMOS pinleri. Aklıma bir şey gelmiyor, üzgünüm.
  3. Toxpox

bios sıfırlanmıyor pc çalışmıyor

BIOS sıfırlarken (Jumper veya pil) güç kaynağını kapatıyorsun değil mi?
  4. Toxpox

asus rog pugio 2 yi güncelleyemiyorum

Garip. Pugio 2 kullanıp Armoury ile sorun yaşayan epey bir kişi gördüm. Buradan dene bakalım. 1632388138 Aura Creator ile bağlantısı olduğunu hiç sanmıyorum.
  5. Toxpox

ROG Strix kartlardan çıkan CD'de Google Toolbar var...

CD'nin içini doldurup göz boyamaktan başka bir şey değil. Pek komik bulmadım çünkü sana zorla kurdurmuyor bu dosyaları tabii gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Asus APRP ise "Asus Product Registration Program" yani dediğin gibi ürün kaydı ile garanti süresini falan faturaya göre ayarlamaya...
  6. Toxpox

Ücretsiz antivirüs önerisi.

Kullan-at mantığı ile kullanacaksanız yani sadece tarama temizlik yapıp daha sonra kaldıracaksanız Malwarebytes önerebilirim ama koruma amaçlı kullanım için Kaspersky neredeyse rakipsiz.
  7. Toxpox

Ücretsiz antivirüs önerisi.

İkisi de çok kaliteli fakat önerim Kaspersky olur. Daha iyi arayüzü ve daha iyi reaksiyon verebiliyor olması öne çıkarıyor.
  8. Toxpox

Uygulamaları Virüssüz Bir Şekilde Nasıl İndirebilirim?

Free version var ise onları kullan. Alternatiflere de yönelebilirsin. Örneğin MS Office yerine Libre Office ya da Winrar yerine 7-Zip. 7-Zip'i kesinlikle tavsiye ederim.
  9. Toxpox

Discord "uygulama" ID'sine erişebilir miyim?

https://discordapp.com/developers/applications/ Uygulama oluşturmanız gerekiyor. Uygulama oluşturduktan sonra "Client ID" kısmındaki kodu "Uygulama Test Modu" bölümüne yapıştırarak etkinleştirebilirsiniz.
  10. Toxpox

5 Saniyede bir 'A' tuşuna basacak programı nasıl yapabilirim?

Macro Recorder, Macro Program, Keyboard Macros & Mouse Macros (jitbit.com) Programı baya önce denemiştim pek hatırlamıyorum fakat işini görecektir.
  11. Toxpox

Bu program güvenli mi?

Oyunlarda bu gibi "Skin" programlarını kullanmak yasak. Ayrıca bana olması gerekenden fazla yere etki ediyormuş gibi geldi. Kaynak belli değil, yapılma amacı zaten kötü. Güvenilir değil.
  12. Toxpox

geforce experience fps yada performans düşürürmü

Oyun oynarken birçok hizmet ve uygulama arkada çalışıyor. Eğer kaynak kullanımı düşük ise kapatmanıza gerek yok çünkü fark ettireceği performansı neredeyse göremeyeceksiniz bile.
  13. Toxpox

winrar ı güvenilir olarak nereden indirebilirim?

WinRAR yerine ücretsiz ve daha hızlı olan 7-Zip'i öneririm. 7-Zip (7-zip.org)
  14. Toxpox

BU VİDEODAN WORD KURMAK GÜVENLİ Mİ?

Detaylı bir temizlik yapmanız en iyisi olacaktır. Kaspersky 'nin Gerçek Zamanlı Koruması pek işe yaramamış sanırım. @Treyarch 'ın rehberlerine göz atabilirsin.
  15. Toxpox

BU VİDEODAN WORD KURMAK GÜVENLİ Mİ?

Güvenli değil. 3. Parti yazılımları kaynağı belirsiz yerler tarafından indirmek kesinlikle sağlıklı ve güvenli değil. Crack olması çok daha güvensiz yapıyor. Herhangi bir Anti-Virus yazılımı kullanıyor muydunuz?
  16. Toxpox

İO driver booster gibi driver kuran uygulamalar ile alakalı fikriniz neler

iObit yazılımlarının hayrını görmedim. :D Aslında güzel mantık yatıyor altında fakat donanım okumasını ve sürücü aramasını sorunlu yapabiliyor. Yanlış sürücü yükleyince de bazen güvenli modda bile açamıyorsunuz yani işletim sistemi kullanılamaz hale gelebiliyor.
  17. Toxpox

Radeon Ayarları Açılmıyor

DDU ile sürücüyü kaldırıp, sürücüyü AMD Drivers and Support buradan indirip temiz bir şekilde kurmayı deneyin. DDU Display Driver Uninstaller
  18. Toxpox

Bilgisayara virüs kaparsa ne olur

Birçok virüs çeşidi vardır. Fidye virüsleri; bilgisayarını kullanmanı engeller, kişisel verilerini internete sızdırma ile tehdit eder ve bilgisayarını kullanılamaz hale bile getirebilir. Solucan virüsleri; her depolama birimine sızar ve taşıdığı diğer virüsleri de üzerinde götürür, bir nevi...
  19. Toxpox

Discord üye-moderatör vs. ayırma

Sunucu ayarları-> Roller
  20. Toxpox

Lubuntu işletim sistemi rufus ile yazdırılırmı.

Fark etmiyor. Masaüstü ortamları farklı ve buna bağlı olarak performans farkları, kaynak kullanımları da farklılık gösteriyor.
Top Bottom