Lisanslı kaspersky kullanıyorum. Ve indirdikten sonra tarama yapmak istedi kendiliğinden. Yaparken wattman hatası aldım. Virüs buldu sanırım ve temizledi. Şuanda da tarama yapıyorum sık sık ama bir şey bulmuyor. Silmemi mi tavsiye edersiniz? Silersem nereden yükleyebilirimGüvenli değil.
3. Parti yazılımları kaynağı belirsiz yerler tarafından indirmek kesinlikle sağlıklı ve güvenli değil.
Crack olması çok daha güvensiz yapıyor.
Herhangi bir Anti-Virus yazılımı kullanıyor muydunuz?
yardımcı olursanız sevinirimGüvenli değil.
3. Parti yazılımları kaynağı belirsiz yerler tarafından indirmek kesinlikle sağlıklı ve güvenli değil.
Crack olması çok daha güvensiz yapıyor.
Herhangi bir Anti-Virus yazılımı kullanıyor muydunuz?
Detaylı bir temizlik yapmanız en iyisi olacaktır.Lisanslı kaspersky kullanıyorum. Ve indirdikten sonra tarama yapmak istedi kendiliğinden. Yaparken wattman hatası aldım. Virüs buldu sanırım ve temizledi. Şuanda da tarama yapıyorum sık sık ama bir şey bulmuyor. Silmemi mi tavsiye edersiniz? Silersem nereden yükleyebilirim
Forumda korsancılık yasakLisanslı kaspersky kullanıyorum. Ve indirdikten sonra tarama yapmak istedi kendiliğinden. Yaparken wattman hatası aldım. Virüs buldu sanırım ve temizledi. Şuanda da tarama yapıyorum sık sık ama bir şey bulmuyor. Silmemi mi tavsiye edersiniz? Silersem nereden yükleyebilirim
Ne korsanlığı?Forumda korsancılık yasak
Valla hocam bilmiyordum ki. Forumda bir arkadaş onunla ilgili bir soru sormamış olsa yine haberim olmayacaktıOpenOffice ve LibreOffice gibi alternatifler varken neden crack Office kuruyorsunuz?
teşekkürlerDetaylı bir temizlik yapmanız en iyisi olacaktır.
Kaspersky 'nin Gerçek Zamanlı Koruması pek işe yaramamış sanırım.
@Treyarch 'ın rehberlerine göz atabilirsin.
Crack korsana giriyorNe korsanlığı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla hocam bilmiyordum ki. Forumda bir arkadaş onunla ilgili bir soru sormamış olsa yine haberim olmayacaktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler