Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Bilgisayar Mühendisliği Mesleği Ölürmü?

bilgisayar müh. önü açık dostum için rahat olsun. ölmez iki meslek bir de diş doktoru.
  2. habbassaka

Armoury Crate (asus) kullananlar bunu kontrol etsin

Bende ram ile ilgili bir sorun olmuyor ama şuna denk geldiğim olmuştu pc böyle 5-10sn boşta bırakıyorum geri geldiğimde pc hiç bir şekilde tepki vermiyor tek çözüm reset tuşuna basıp cihazı tekrar çalıştırmak bu dediğim de ortalama 2 haftada 1 oluyor belkide sorun asus armory crate olabilir..
  3. habbassaka

uTorrent mi qBittorrent mi?

Ben utorrentte kasma ve reklam fazlasıyla problem yaşadım. Qbit geçtim arayüzü ve her şeyiyle harika stabil çalışıyor.
  4. habbassaka

Yazılımcılık ve işsizlik hakkında

dostum kardeşim bilgisayar müh. bitirdi ve anında iş buldu şuan bir çok kıdemli, deneyimli çalışandan kat ve kat maaş alıyor. kendini geliştirdiğin takdirde havada kapılırsın. yolda gördüğün herkes birer kült insan, yazılımcı olmak farklı düşünmek, çözüm üretebilmek en nihayetinde bir lisan...
  5. habbassaka

Kaspersky Almaya Değer mi?

e-ticaret sitelerinde yıllık key satıyorlar daha uyguna geliyor, şahsen kullanıyorum, memnunum.
  6. habbassaka

Com.tr Alan Adı 16₺🔥🔥

Araştırma yapmadan bilgi paylaşımı yapmayın. Bilgi kirliliğinden başka bir şeye sebep olmuyorsunuz. İyi günler.
  7. habbassaka

IDM SATIN ALMAK MANTIKLI MI? ÜCRETSİZ ALTERNATİFLERİ VAR MI?

Translate kullanıyorlar herhalde. Her pc den kastı, kişi başı 460 demek istiyor orada :D
  8. habbassaka

IDM SATIN ALMAK MANTIKLI MI? ÜCRETSİZ ALTERNATİFLERİ VAR MI?

570tl kazanacağına 920tl kazanıyor mantık o bende ortak arıyorum almak için ama nasıl yapıcaz fikrim yok
  9. habbassaka

avg anti virüsü iznim olmadan kartımdan 270tl geçti

ne yaptığını bilmiyoruz ki deneme sürümü adı altında ne sözleşmeler imzalatıyorlar arka planda, kart bilginizi girdikten sonra haber maber buna bakmazlar. Dünyada Master&Visa dışında kart yok neredeyse zaten. Bizim ülkemizdeki firmalar 3d secure kullanıyor sanki bir haltmış gibi. Kod mod olayını...
  10. habbassaka

Chat GPT ye Türkiye yi sordum

bilgileri wikipedia dan mı alıyor yaw acabawwwwwwww
Top Bottom