Neler Yeni

Kaspersky Almaya Değer mi?

Critaes

80+ Bronze
Merhaba,
Kaspersky Plus almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi, ödeme kısmında 200 tl / 1 yıl diyor. Bu ödeme 1 yılda 200 tl şeklinde mi oluyor? Eğer öyleyse gayet uygun, yoksa 12 ay boyunca her ay mı 200tl kesiyor? Bir de kaspersky iyi mi bu konuda güncel olarak? Yoksa alternatif ve rakip uygulama var mı?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Yılda 1 kez 200 ödüyorsun seneye 20 gün kala sana haber veriyor mail yoluyla yenilicez bak diye, alternatif göremedim ben de kaspersky kullanıyorum

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Merhaba,
Kaspersky Plus almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi, ödeme kısmında 200 TL / 1 yıl diyor. Bu ödeme 1 yılda 200 TL şeklinde mi oluyor? Eğer öyleyse gayet uygun, yoksa 12 ay boyunca her ay mı 200tl kesiyor? Bir de kaspersky iyi mi bu konuda güncel olarak? Yoksa alternatif ve rakip uygulama var mı?
2 yılıgı sitesinde 332 tl olarak gözüküyor ücret yıllık tek seferde 332 tl olarak alınıyor diye biliyorum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
Merhaba,
Kaspersky Plus almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi, ödeme kısmında 200 TL / 1 yıl diyor. Bu ödeme 1 yılda 200 TL şeklinde mi oluyor? Eğer öyleyse gayet uygun, yoksa 12 ay boyunca her ay mı 200tl kesiyor? Bir de kaspersky iyi mi bu konuda güncel olarak? Yoksa alternatif ve rakip uygulama var mı?
e-ticaret sitelerinde yıllık key satıyorlar daha uyguna geliyor, şahsen kullanıyorum, memnunum.

kaizor.ix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İklim
Merhaba,
Ben 1 hafta olmadı aldım gayet memnunum 2 yıl boyunca sadece 630 TL bir kerelik Ve çok güzel ve güçlü bir antivirüs normalde mcAfee yada ESET satarlar mağazalarda ama hiç almaya değmez bence al Ben gayet memnunum.

Top Bottom