Neler Yeni

avg anti virüsü iznim olmadan kartımdan 270tl geçti

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
bundan 1 sene önce avg kurdum üyelik açtım vs. sonra iptal ettim neyse bugün baktığımda avg cart diye geçmiş kartımdan 270tl mahkemeye fln mı gidiyim mail mi atayım yada nasıl çözerim

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Deneme sürümü için kart bilgini girdiysen mahkemeye gitme hakkın yok gibi, farklı bir durum var mı?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
24 saat geçmeden harcama itirazında bulunun. harcama itirazı dilekçesini bankanızdan isteyin ve mail yoluyla gerekli birime gönderin. müşteri hizmetleri ile görüşün

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
kanka iznim olmadan geçmesi normalmi ne kod geldi nede farklı bişii
ne yaptığını bilmiyoruz ki deneme sürümü adı altında ne sözleşmeler imzalatıyorlar arka planda, kart bilginizi girdikten sonra haber maber buna bakmazlar. Dünyada Master&Visa dışında kart yok neredeyse zaten. Bizim ülkemizdeki firmalar 3d secure kullanıyor sanki bir haltmış gibi. Kod mod olayını soruyorsan, onlar gelmez bu tür firmalarda yapacağın harcamalar için.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 saat geçmeden harcama itirazında bulunun. harcama itirazı dilekçesini bankanızdan isteyin ve mail yoluyla gerekli birime gönderin. müşteri hizmetleri ile görüşün
şuan şey yaptım mail attım harcama itirazında nasıl bulunuyoruz

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
şuan şey yaptım mail attım harcama itirazında nasıl bulunuyoruz
müşteri hizmetlerinden işlem dışı bildirim diyerek ne yapcagıınızı sorun. harcama itirazı dicekler. mailine dilekçe formu iste doldur maile at

Top Bottom