Arama sonuçları: *

1. wass

Nasıl Hacker Olunur?

Can Değer'i izle.
  2. wass

Discord kanalı oluşturmak istiyorum, bot nasıl yapılır,sunucu nasıl oluşturulur?

Ortalıkta bot yaparak havalı olduğunu sanan, halbuki hazır kodları alıp parayla satan "12-15" yaşında bir kitle var, bunlara uyma. YouTube'da bir sürü ders var. Ben de sana yardımcı olabilirim. İsminle etiketini yazarsan sevinirim.
  3. wass

Chrome'da Film/Dizi İzlerken Açılan Reklam siteleri Nasıl Engellenir ?

Bu gidişle uyarı yersin merak etme. 1620217130 Ayrıca mesaj yazanların sen dışında hepsi format atın demişti sanırsam? Ve hepsi deneyimli üyelerdi.
  4. wass

Her virüse karşı format atılması gerekmiyor, fakat trojen virüsüne atılması gerekiyor. Bu konuda bilgin yoksa konuya mesaj yazma.
  5. wass

Fikrime karşı çıktığın için değil, toxic olduğun için "toxic"sin. Dün de trojen virüse format atın demek yerine silmeniz yeterli olur dedin. Garipsin gerçekten.
  6. wass

Operanın ayarlarından yapılıyordu galiba. 1620216134 Opera GX daha iyi diyen olmadı, forumdaki en toxiclerden birisi olabilirsin.
  7. wass

Sana mı inanayım kendime mi? uBlock da güzel fakat GX'in adsblock'u iş görüyor. İnsanların yaptığı şeylerin tam tersini söylemek moda haline gelmiş, sende bunlardan birisin sanırım.
  8. wass

Böyle devam mizah şelalesinin suyundan içmiş mizahşör kişi.
  9. wass

Kardeşim yeter insanlara kafana göre bilgi vermeyi bırak. Opera GX'in adsblockunu kendim kullandım gayet işe yarıyor. 1620214260 @Sude' şaka mısın sen?
  10. wass

AdBlock engelliyor, fakat bence Opera GX kullanın. Hem tarayıcı olarak daha performanslı, hem kendi adsblock'u var.
  11. wass

Ücretsiz Video Edit Programı

After Effects, sen nasıl indireceğini biliyorsun. ;) YTD
  12. wass

DA Forum Sizde de Yavaş mı ?

Evet arada error veriyor site.
Top Bottom