adblock plus kullanıyorum ama onalrı engelliyor mu bilmiyorum hiç o sitelere girmedimBir dizi izlerken tıkladığımızda ya da her başlangıçta yeni sekmede açılan virüs ve reklam dolu siteleri nasıl engelleyebilirim?
Reklam engelleyici ile ben adblockplus kullanıyorumBir dizi izlerken tıkladığımızda ya da her başlangıçta yeni sekmede açılan virüs ve reklam dolu siteleri nasıl engelleyebilirim?
kendi sitesinden mi indireceğimaddblocker engelliyor uğraşamam diyorsanız opera veya brave tarayıcı indirin onların otomatik addblcoker özelliği var
bu da mantıklı aslında.AdBlock engelliyor, fakat bence Opera GX kullanın. Hem daha performanslı, hem kendi adsblock'u var.
addblocker googleye ekleyeceğin bir eklenti ama bence opera veya brave indirin ben brave kullanıyorum her reklam engelledikçe 0.01BAT veriyorkendi sitesinden mi indireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da mantıklı aslında.
opera kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama brave'ninki her şeyi engelliyor.Opera GX'in kendi reklam engelleyicisi hiçbir şey engellemiyor. Tavsiyem uBlock Origin kullanmanız. Hem açık kaynak hemde düşük kaynak tüketimine sahip. Ayrıca içinde çok fazla filtre ayarı var.
Brave filtre olarak uBlock Origin'in filtrelerini kullanıyor. O yüzden daha fazla engelleme potansiyeline sahip. Fakat Opera ve Opera GX'in reklam engelleyicisi ciddi anlamda hiçbir işe yaramıyor.opera kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama brave'ninki her şeyi engelliyor.
uBlock Origin gerçekten iyiBrave filtre olarak uBlock Origin'in filtrelerini kullanıyor. O yüzden daha fazla engelleme potansiyeline sahip. Fakat Opera ve Opera GX'in reklam engelleyicisi ciddi anlamda hiçbir işe yaramıyor.
opera kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama brave'ninki her şeyi engelliyor.
Opera GX'in kendi reklam engelleyicisi hiçbir şey engellemiyor. Tavsiyem uBlock Origin kullanmanız. Hem açık kaynak hemde düşük kaynak tüketimine sahip. Ayrıca içinde çok fazla filtre ayarı var. Eğer içinde kendiliğinden reklam engelleyici olan bir tarayıcı kullanıyorsanız kapatmayı unutmayın, yoksa çakışacaklardır.
Hocam opera yükledim reklam engellemesini açtım fakat türkanime'ye giriyorum basıyorum beni yine Bett sitelerine atıyor. Ne yapmam lazım?addblocker googleye ekleyeceğin bir eklenti ama bence opera veya brave indirin ben brave kullanıyorum her reklam engelledikçe 0.01BAT veriyor