Neler Yeni

Chrome'da Film/Dizi İzlerken Açılan Reklam siteleri Nasıl Engellenir ?

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Her virüse karşı format atılması gerekmiyor, fakat trojen virüsüne atılması gerekiyor. Bu konuda bilgin yoksa konuya mesaj yazma.
Bilgisi olmayan kişi burada sensin. Trojan temizlenebilir bir virüs. Format son çare bir şey. Bundan sonra yazdıklarına bakmayacağımı belirteyim. 0 uyarım var ve senin gibi birisi yüzünden uyarı yemek istemiyorum.

1620216873026.png

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Bilgisi olmayan kişi burada sensin. Trojan temizlenebilir bir virüs. Format son çare bir şey. Bundan sonra yazdıklarına bakmayacağımı belirteyim. 0 uyarım var ve senin gibi birisi yüzünden uyarı yemek istemiyorum.

Bu gidişle uyarı yersin merak etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca mesaj yazanların sen dışında hepsi format atın demişti sanırsam? Ve hepsi deneyimli üyelerdi.

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Hocam opera yükledim reklam engellemesini açtım fakat türkanime'ye giriyorum basıyorum beni yine Bett sitelerine atıyor. Ne yapmam lazım?
opera://settings/adBlockerLists adresinden listelerinizi güncellemeyi deneyin.
1620222527994.png

Sorununuzu çözmez ise uBlock Origin eklentisini kullanabilirsiniz. Eğer uBlock Origin kullanmaya karar verirseniz Opera'nın kendi reklam engelleyicisini kapatın. "2 Reklam engelleyici daha fazla reklam engeller herhalde" diye bir şey söz konusu değil, tarayıcınızın yavaşlamasına sebep olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ayrıca Opera kullanan kişiler Install Chrome Extensions eklentisini kullanmaları daha iyi olur. uBlock Origin ve bazı eklentiler için Opera mağazası eklentilerin eski sürümünü yükletiyor.

Chrome Web Mağazındaki sürüm:
1620223429920.png

Opera mağazasındaki sürüm:
1620223446644.png

Top Bottom