Neler Yeni

Discord kanalı oluşturmak istiyorum, bot nasıl yapılır,sunucu nasıl oluşturulur?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yeni bir site kurdum.
Şimdi şu an çok erken ama ilerde okuyucu kitlem olduğunda Discord sunucusu kurmak isterim.
Nasıl sunucu kurulur, bu sunucuya bot nasıl yapılır ? Bu soruların cevabını veren her şeyin inciğini cıncığını anlatan bir video serisi var mı bu kesin yardımcı olur dediğiniz?
Öylesine atmayın. Kaliteli bir YT serisi var mı?

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Ben arkadaşlar ile kurduğum da direk google'a yazmıştım bulmuştum. Sen de yaz bulursun aman aman bir zorluğu yok sunucu kurmanın.

Yasinq1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasin Aslan
Erenay bey discord bot dersleri yaz
İyi anlatıyor diye biliyorum

Hydraoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Egemen
Türklerde discord botu ile uğraşan hep "çocuklar" var. Bunlarda sağdan soldan kod çalıp aha bot yaptık diye başlık atıyorlar.İngilizcenizin kesinlikle iyi olması lazım.Discord'un kendi guildlerinde paylaşılıyor. Discordun kendi bot geliştirici sunucusuna da katılmanızı öneririm https://discord.com/invite/discord-developers ayrıca hazır bir altyapı alarak mantığı öğrenmeye çalışabilirsiniz. Discord Botu Geliştirmek emek ister. Ne kadar uğraşırsanız o kadar öğrenirsiniz ^^

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Ortalıkta bot yaparak havalı olduğunu sanan, halbuki hazır kodları alıp parayla satan "12-15" yaşında bir kitle var, bunlara uyma. YouTube'da bir sürü ders var. Ben de sana yardımcı olabilirim. İsminle etiketini yazarsan sevinirim.

Hydraoid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Egemen
Ortalıkta bot yaparak havalı olduğunu sanan, halbuki hazır kodları alıp parayla satan "12-15" yaşında bir kitle var, bunlara uyma. YouTube'da bir sürü ders var. Ben de sana yardımcı olabilirim. İsminle etiketini yazarsan sevinirim.
Özetlediniz gerçekten teşekkürler ^^

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Bu kanalların videolarına bakabilirsin, javascripti ve discord.js kütüphanesini tamamen çözmek istiyorsan udemy'den kurs satın alabilirsin, ikisini tamamen öğrenmen 3 4 ayını alır.
Sonra komut yapmaya başlayabilirsin. Hazır altyapıları kopyalayıp yapıştırarak, internetteki kodları kullanarak bir yere varamazsın.
Erenay bey discord bot dersleri yaz
İyi anlatıyor diye biliyorum
3 videosu var, hiçbir şey anlatmıyor neredeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,590
Üyeler
168,652
Son üye
Emr21