Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Blender öğrenmek istiyom

Mercimeği fazla kaçırmışsın kardeşim, ara ver biraz. :D
  2. xxxZAURxxx

Blender öğrenmek istiyom

Baya video var. Derslik halinde youtube dan kısa kısa videoları indirmen iyi olur. Mesela kısa videonun birine Line araçları ismini verirsin diğerine fon ekleme vs. Unuttuğun bir şey olunca Klasörlerinde isimle arama yaptığında anında çözüme ulaşırsın. 1 saat youtube kurcalamazsın...
  3. xxxZAURxxx

Buna evet diyiyimmi?

İptal de zaten bi işe yaradıkları yok. arkada sistemi yorar boşuna
  4. xxxZAURxxx

Msi afterburner değerleri düzgün göstermiyor.

OSD ayarlarını fazlaca kurcalamama rağmen istediğim şekilde düzeltememiştim bu görünümü. Sadece böyle sırasıyla görünür. Daha da fazla özelleştirme yapabilen varsa banada öğretsin
  5. xxxZAURxxx

Bilgisayar Mühendisliği Mesleği Ölürmü?

Yazılım çalışmak hem çok yorucu bir iştir ben olsam bulaşmam. İkinci el satış sitesi açıp + Premium İlanlar bölümüyle mesela 7 günlük premium ilan 10 TL gibi fiyat çekerek çekilirim kendi köşeme. Sonra gelsin paralar. Para kazanmanın stratejileri var. Mesela. Altın aramaya giden...
  6. xxxZAURxxx

Bilgisayar Mühendisliği Mesleği Ölürmü?

Yapamıyor çünkü mantıklı kararlar veremez. Hazır bir şablon üzerinden yürüyor yapay zeka. Ayrıca konuya ithafen bilgisayar bilginden para kazanabilmenin fazlaca yolu var. Sadece kendine para kazanabilecek meslekler üzerinden gitmelisin. Hangi işi severek yaparsın mesela?
  7. xxxZAURxxx

Forum hangi işletim sistemini kullanıyor?

Çok iyi açıklama oldu. Tamı tamına anladım olayı sağolasın :D
  8. xxxZAURxxx

Mac sistemin dosya yöneticisi nasıl desem bilgisayarım klasörüne girdiğinde Linuxa çok benzediğini görmüştüm. Yani klasörler falan görüntüleme yeri varya. Windows'ta C ve D diski olarak görünüyorsa Mac ve Linux birbirine çok benziyor. Ben C ve D diskini göremediğinde azap ızdırap...
  9. xxxZAURxxx

Abi konuda bütçe seçeneğini kaldıramadım ki nasıl oluyor?
  10. xxxZAURxxx

Selam arkadaşlar. Forumun kullandığı işletim sisteminin istatistiğini alalım. Bakalım hangi işletim sistemi daha fazla kullanılıyor. Benim Şuanlık tercihim Windows oyumu verdim. Ama ileride Linux minte kayma ihtimalim hayli fazla. O zaman Linuxa oyumu basarım.
  11. xxxZAURxxx

WhatsApp'ı Siler misiniz?

Silmiştim ama bir para konusunu konuşmam lazımdı. Muhabbet para olunca Facebook bile kullanırım😂
  12. xxxZAURxxx

En iyi antivirüs programı

Kaspersky Çok çok önceleri çalışınca bilgisayarda bir şey yapılamazdı. Kasım kasım kasılırdı. Şimdi Kaspersky Cloud free kullanıyorum. Diğer antivirüslerle karşılaştırdım ve en az kaynak kullanan ve en etkili koruma yapan bu programın olduğunu gördüm. Alakasız taramaları devre dışı...
Geri