Caner_1298
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Bu sene bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ancak yapay zeka vs kafamı çok karıştırdı kötü üniversite gelme ihtimalide var ondan dolayı acaba elektrik elektronikmi seçsem
İnan bilmiyorum .dElektrik elektronigi yapay zeka yapamıyor mu![]()
Yapamıyor çünkü mantıklı kararlar veremez. Hazır bir şablon üzerinden yürüyor yapay zeka.Elektrik elektronigi yapay zeka yapamıyor mu![]()
Hocam bu yerini alma mevzularini oturup uzun uzun tartışabiliriz ancak hiç gerek yok. Yapay zekânın işini elinden alacağından korkuyorsan yapay zekâ alanına yönel sen işi elden alacak yapay zekayı üret paranı al keyfine bak.İnan bilmiyorum .d
Yazılım çalışmak hem çok yorucu bir iştir ben olsam bulaşmam.Elektrik elektronik okuyup yanında yazılım öğrenmen daha iyi olur. Yazılım artık okunacak bir bölüm değil benim görüşüme göre. Ama yazılımsız da olmaz mutlaka yazılımda da ilerlemen gerek.
Bu sene bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ancak yapay zeka vs kafamı çok karıştırdı kötü üniversite gelme ihtimalide var ondan dolayı acaba elektrik elektronikmi seçsem
Benimde aynı şekilde 100k 200k gibi bir şey gelicek ama sınav kötü geçerse kötü şehire gidesimde pek yok benimde mezun şansım yok bu sene onu sıralamaya göre bakacağım olmazsa elektrik elektronik seçip bir yandan yazılım işiyle uğraşmak var aklımda en azından yazılım işi tutmazsa elektrik elektronik diplomam olurhocam bende arkadaşla aynı durumdayım ama kesinlikle hayatımın pc üzerine kurulu olmasını istiyorum pc müh istiyorum ama galiba 100k-200k arasında bir yere gidicem mezun şansım yok ama elektrik ve elektronikte güzel üniler var aynı sıralamalarda peki elektrik ve elektronik okunur mu?
yazılımı bir meslek olarak edinmek istersen olur diye düşünüyorum ben şimdi sınav bitsin direkt yazılım öğrenmeye başlayacağım inşallahBenimde aynı şekilde 100k 200k gibi bir şey gelicek ama sınav kötü geçerse kötü şehire gidesimde pek yok benimde mezun şansım yok bu sene onu sıralamaya göre bakacağım olmazsa elektrik elektronik seçip bir yandan yazılım işiyle uğraşmak var aklımda en azından yazılım işi tutmazsa elektrik elektronik diplomam olur
Birkaç kişiden gördüklerimyazılımı bir meslek olarak edinmek istersen olur diye düşünüyorum ben şimdi sınav bitsin direkt yazılım öğrenmeye başlayacağım inşallah
ama kafama takılan elektrik elektronik nasıl bir bölüm önü açık mı diye meraktayım ilk defa duydum zaten bu bölümü