Forum hangi işletim sistemini kullanıyor?

Genel olarak aktif Kulladığımız işletim sistemi nedir?

• Oy kullanan toplam üye
    35

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,310
Selam arkadaşlar. Forumun kullandığı işletim sisteminin istatistiğini alalım. Bakalım hangi işletim sistemi daha fazla kullanılıyor.

Benim Şuanlık tercihim Windows oyumu verdim.
Ama ileride Linux minte kayma ihtimalim hayli fazla. O zaman Linuxa oyumu basarım.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
O zaman bi MacOS seçeyim de bozulsun şu oran 😀
Mac sistemin dosya yöneticisi nasıl desem bilgisayarım klasörüne girdiğinde Linuxa çok benzediğini görmüştüm.

Yani klasörler falan görüntüleme yeri varya. Windows'ta C ve D diski olarak görünüyorsa Mac ve Linux birbirine çok benziyor.

Ben C ve D diskini göremediğinde azap ızdırap çekiyormuş gibi oluyorum :D

Mac sistemin dosya yöneticisi nasıl desem bilgisayarım klasörüne girdiğinde Linuxa çok benzediğini görmüştüm.

Yani klasörler falan görüntüleme yeri varya. Windows'ta C ve D diski olarak görünüyorsa Mac ve Linux birbirine çok benziyor.

Ben C ve D diskini göremediğinde azap ızdırap çekiyormuş gibi oluyorum :D
MacOS birçok yönden Linuxa benziyor aslında, daha önce Linux da kullanmıştım o yüzden benzerlikleri net şekilde görebiliyorum, bence MacOS da Linux tabanlı sayılır az zorlasak 😀

Ama Apple tarafından geliştirildiği için Linux dağıtımlarına göre çok daha optimize, düzenli güncelleme alan ve biraz daha kısıtlayıcı bir işletim sistemi.

Windows 11 pro.

MacOS birçok yönden Linuxa benziyor aslında, daha önce Linux da kullanmıştım o yüzden benzerlikleri net şekilde görebiliyorum, bence MacOS da Linux tabanlı sayılır az zorlasak 😀

Ama Apple tarafından geliştirildiği için Linux dağıtımlarına göre çok daha optimize, düzenli güncelleme alan ve biraz daha kısıtlayıcı bir işletim sistemi.
Çok iyi açıklama oldu. Tamı tamına anladım olayı sağolasın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye
nehir00
Geri