Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Bisiklet önerisi arıyorum

https://www.hepsiburada.com/kron-geroni-trx-50-28j-pm-HBC00003VETBQ şunun hakkında bilgin var mı hocam sepette 2350'ye düşüyor markaya bakarak attım, diğer ilanlarda ürün 3000 civarında bir de
  2. DeveloperRedneck

Salcano, Carraro, Corelli, Bianchi, Kron, Bisan gibi markalardan 3-4 arasına olabileceğini düşündüğünüz modellerden önerebilir misiniz. Bayiliklere ve bisiklet mağazalarına gidip ona göre model sorayım veya getirteyim. Hepsiburada'dan falan uygun olduğunu düşündüğünüz varsa internetten almaya...
  3. DeveloperRedneck

Hem evet hem hayır. Dediğim gibi bisiklet yolu yok illaki kötü yollar denk gelecektir o halde Mtb daha iyi olabilir ama city de olmaz demiyorum. Yüz yüze mi dükkanları gezeyim internetten alıp kurdursak tamircide nasıl olur
  4. DeveloperRedneck

Şehir içinde de olsa genelde mtb öneriyorlardı sanki, ben şu olsun veya olmasın demiyorum. Bilgim olmadığı için hangi amaçla ve nasıl kullanacağımı söyledim hocam.
  5. DeveloperRedneck

Hangi model
  6. DeveloperRedneck

Minimum neler öneriliyor o halde
  7. DeveloperRedneck

Merhaba. Hangi ölçülerde, hangi türde alacağımı bile bilmiyorum. Boy 1.78 kg 80. Şehrimde bisiklet yolu yok denecek kadar az, dolayısıyla kaldırım ve yolları kullanmak zorundayız. Çocukluğumdan beri hiç bisiklete binmedim neredeyse. 5-10 km civarlarda ulaşım için almayı düşünüyorum, çok uzun...
  8. DeveloperRedneck

Amortisörlü bisiklet tavsiyesi

Kron Xc 75 Hd
Top Bottom