Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Bisiklet Pompası ve Kilidi

Başka numaradan n11 açmıştım geçen 150 indirimle 250ye geçtim siparişi
  2. DeveloperRedneck

Hocam iyi bi kilit alacak olsam bisikletin değeri kadar gidecek o yüzden saldım onu Hangi pompaya top için dediniz? Attığımda schader var yazıyordu. n11'den Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  3. DeveloperRedneck

Link var mı sizdekinin
  4. DeveloperRedneck

Vazgeçtim ya hayırlısı pompa çözeyim yeter Telefon için de geçmiş olsun 🥲
  5. DeveloperRedneck

Yazık valla 1759013678 Küçük olduğunu biliyorum da normal pompa bulamadım ki hep markasız markasız şeyler var 2 günde bozulmasın
  6. DeveloperRedneck

Haklısınız aslında dandik bi bisiklet zaten gerek de yok Dediğiniz gibi kısa süreli düşünmüştüm ama onu taşıması anahtarı taşıması osu busu var bir de direkt kilitsiz de kullanabilirim
  7. DeveloperRedneck

bu pompayı ve bu iki kilitten birini almayı düşünüyorum, hangi kilidi önerirsiniz? U daha güvenli yazmışlar da çok küçük gibi gözüktü gözüme ondan emin olamadım. https://www.decathlon.com.tr/p/100-bisiklet-presta-dunlop-schrader-uyumlu-el-pompasi-siyah/_/R-p-758?mc=8056700...
  8. DeveloperRedneck

Bisikletimin Özellikleri Ne ve Nasıl Tamir Ederim?

Valla ararken kayboldum ya bi şeyler bulabilirsem hangisi daha iyi duruyor diye soracağım qhahhahd
  9. DeveloperRedneck

Çok iyi bir şey olmasına gerek yok ya fazla yatırım yapmak istemiyorum biraz kullanayım sararsa model yükseltirim buna çok fazla harcayacağıma
  10. DeveloperRedneck

Önce lastikleri değiştireyim sonra zincir-vites yağlama vs bakarım diyorum bu sırayla mantıklı olur mu Lastik bakıyorum internetten de hepsi mtb lastiği şehiriçinde kullanacağım gereksiz yormasın şehir lastiği alayım değil mi?
  11. DeveloperRedneck

@xxxZAURxxx Kral selamunaleykum. Bugün bisikleti bodrumdan balkona taşıdım. Yapılacak şeyleri, değişecek parçaları ve mevcut özelliklerini tespit etmemde yardımcı olur musun? Bir yerlerde shimano yazıyor ama ne olduklarını bilmiyorum. Az sonra fotoğraflar paylaşacağım. Bu sağ ve sol ön kolda...
  12. DeveloperRedneck

Hiç sürülmedi hocam Dediklerinizi deneyeceğim Bir de yazılar için öneriniz var mı? Sticker falan oluyosa o tarz bi şeyler iyi olabilir diye tahmin ediyorum
  13. DeveloperRedneck

Arkadaşlar gaziantep belediyesinin 2-3 sene önce öğretmenlere dağıttığı bir bisiklet var elimde. Marka model, parça modeli bilgisi yok. Gene de biraz ayağa kaldırıp kafa dağıtmak için biraz sürmek istiyorum, 10-15 yıldır sürmedim hiç. Boyum 175 kilo 85 bu arada. Tekerleri inik (patlak var mı...
  14. DeveloperRedneck

Bisiklet tamir tadilat

Hiçbir teknik özelliğini bilmiyorum işte hocam ondan yazamadım. Sadece boya değil lastikler şişecek, koltuk değişmesi gerekebilir, elcikler sert gibi vs.
  15. DeveloperRedneck

Bisiklet tamir tadilat

Merhaba arkadaşlar, elimde Gaziantep belediyesinin öğretmenlere verdiği bir bisiklet var. Fotoğrafı yok sahibindenden arattım herhalde bunun aynısı olsa gerek. Fotoğraftan anlaşılacağını düşünmüyorum ama isteyen olursa yarın çekebilirim. Bisikletin hiçbir özelliğini (fren, kaç jant vs.)...
  16. DeveloperRedneck

Bisiklet önerisi arıyorum

https://www.hepsiburada.com/kron-geroni-trx-50-28j-pm-HBC00003VETBQ şunun hakkında bilgin var mı hocam sepette 2350'ye düşüyor markaya bakarak attım, diğer ilanlarda ürün 3000 civarında bir de
  17. DeveloperRedneck

Salcano, Carraro, Corelli, Bianchi, Kron, Bisan gibi markalardan 3-4 arasına olabileceğini düşündüğünüz modellerden önerebilir misiniz. Bayiliklere ve bisiklet mağazalarına gidip ona göre model sorayım veya getirteyim. Hepsiburada'dan falan uygun olduğunu düşündüğünüz varsa internetten almaya...
  18. DeveloperRedneck

Hem evet hem hayır. Dediğim gibi bisiklet yolu yok illaki kötü yollar denk gelecektir o halde Mtb daha iyi olabilir ama city de olmaz demiyorum. Yüz yüze mi dükkanları gezeyim internetten alıp kurdursak tamircide nasıl olur
  19. DeveloperRedneck

Şehir içinde de olsa genelde mtb öneriyorlardı sanki, ben şu olsun veya olmasın demiyorum. Bilgim olmadığı için hangi amaçla ve nasıl kullanacağımı söyledim hocam.
  20. DeveloperRedneck

Hangi model
Geri