Bisiklet tamir tadilat

DeveloperRedneck

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,758
Merhaba arkadaşlar, elimde Gaziantep belediyesinin öğretmenlere verdiği bir bisiklet var. Fotoğrafı yok sahibindenden arattım herhalde bunun aynısı olsa gerek. Fotoğraftan anlaşılacağını düşünmüyorum ama isteyen olursa yarın çekebilirim.
1000012470.webp

Bisikletin hiçbir özelliğini (fren, kaç jant vs.) bilmiyorum. Lastikleri inik (patlak olup olmadığını bilmiyorum, koltuğu çıkıyor (normal mi sorunlu mu bilmiyorum) yani bir bakım lazım ama biraz küçük gibi duruyor rahat olup olmayacağını bilmiyorum. Bakım yapmaya değer mi yoksa elden mi çıkarayım sizce? Eğer boyutu uygunsa akşamları keyiflik şehiriçinde sürebilirim bakım yaptırdığım senaryoda

Güzel duruyor yazıların üstüne de tamir ederken bi sprey boya çak hocam. Boyut uygunluğunu üstüne oturup kendin anlayabilirsin kadrosunu jant boyutunu vs yazmadığın içi yorum yapamaz millet.

Güzel duruyor yazıların üstüne de tamir ederken bi sprey boya çak hocam. Boyut uygunluğunu üstüne oturup kendin anlayabilirsin kadrosunu jant boyutunu vs yazmadığın içi yorum yapamaz millet.
Hiçbir teknik özelliğini bilmiyorum işte hocam ondan yazamadım. Sadece boya değil lastikler şişecek, koltuk değişmesi gerekebilir, elcikler sert gibi vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,900
Üyeler
183,356
Son üye
Ahmetysnt
Geri