Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Bisikleti elektrikliye çevirmek istiyorum

Direkt motorlu satılan bisikletler daha iyi olacaktır. 20.000 TL civarına satılıyordu en son.
  2. Furkan Karagülle

Yokuş Çıkarken Bisiklette Vites Değişimi Nasıl Olmalı?

21. vitesle çıkıyordum hafif yokuşları. Bir gün yokuş çıkarken dişli kırıldı ve ben de boşluğa basmış gibi olduğumdan yere yapıştım. Ortadaki dişliyi en küçüğe arkadaki dişliyi en büyüğe alırsan yokuşu kolay şekilde çıkarsın.
  3. Furkan Karagülle

5000-8000 TL Civarı Bisiklet Önerisi

Bunun hakkında bilgim yok maalesef. Hidrolik disk fren V frene göre oldukça iyidir bu arada.
  4. Furkan Karagülle

5000-8000 TL Civarı Bisiklet Önerisi

Kron XC75 29" hidrolik disk öneririm.
  5. Furkan Karagülle

Bisiklet bi süre sonra sıkar mı?

Keyfine değil de ulaşım aracı olarak kullanıyordum ben. 20 kilometre civarında yol gidebiliyordum ara sıra.
  6. Furkan Karagülle

Grande Marka Bisiklet alınır mı?

Bisiklete baktım. Yorumları da okudum zaten. Dediğim gibi düzgün kullanılırsa iş görür.
  7. Furkan Karagülle

Grande Marka Bisiklet alınır mı?

Alınabilir aslında. Benzer kaliteye sahip bisikletle dişli değiştirerek 45 - 50 km/h hızla günlük 30 kilometre yol yaparak 5 yıl boyunca kullandım. En son kaza yapıp hurdasını çıkardım. Düzgün kullanıldığı sürece iş görür.
  8. Furkan Karagülle

İzmir bornova bisikletim çalındı ne yapmam gerek

Kamera kayıtlarını bir SD karda kaydetip emniyete gidin hemen. Polisin müdahale edeceği bir durum değil.
  9. Furkan Karagülle

HİDROLİK DİSK XC75 vs V-FREN XC100

Şahsen XC100 tercih ederim.
  10. Furkan Karagülle

Bisikleti bakıma verdim fiyat uygun mu?

Evet. Gözümden kaçmış. Eğer hidrolikte azalma yoksa zaten en iyi paket 2'dir zannımca.
  11. Furkan Karagülle

Orta göbek bakımı da var.
  12. Furkan Karagülle

Bakım 3 çok iyi. Onu tercih etmelisiniz.
  13. Furkan Karagülle

2500 TL Civarı bisiklet

Bacak kasınıza bağlı.
  14. Furkan Karagülle

2500 TL Civarı bisiklet

Aslında düşük bütçeli dağ bisikletleri tam olarak dağ bisikleti sayılmaz. Şu ana kadar şehirde kullandığım ve en rahat ettiğim bisiklet dağ bisikleti oldu. Mesela kaldırımdan aşağı atlamak zorunda kaldığını varsayalım. Şehir bisikletinde lastik ve janttan kaynaklı olarak yıpranma söz konusu. Yol...
  15. Furkan Karagülle

2500 TL Civarı bisiklet

Şehir bisikleti almanı önermem. Onun yerine giriş seviyesi dağ bisikletlerinden tercih edebilirsin. https://www.hepsiburada.com/bisan-mts-4600-v-29-19-p-HBCV0000025ZQB?magaza=Akdenizbisiklet&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV0000025ZQB&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c...
  16. Furkan Karagülle

Mekanik disk frende uzun sürede erime olur mu

Aynen öyle. V-fren daha iyi diyebilirim.
  17. Furkan Karagülle

Bisiklet Maşası Kırılırsa Ne Olur ?

Hiçbir sorun olmaz. Böyle kullanabilirsiniz.
  18. Furkan Karagülle

Alt kısım da mı plastik?
  19. Furkan Karagülle

Çok ciddi bir şey olmaz. Kaynak arttırmanızı tavsiye ederim ancak. Teker nasıl fırlamış? Mandallı sıkıştırmaya mı sahip?
  20. Furkan Karagülle

bisiklet önerisi yardım ?

Bütçe söylemediğin taktirde kimse yardımcı olamaz dostum.
Geri