Migorta olan bisikletler var d-list olunca örnek 1000 lira oluyor personellere sorup hangi mağazada varsa alabilirsin fiyatları şuan 2600 küsurMerhaba arkadaşlar, 1.80 80 kiloyum, şehir içi bisiklet arıyorum 2000-3000 arası güzel bisiklet önerisi bekliyorum teşekkürler
şehir dışına falan çıkmam bisikletle okula falan gidicem o yüzden şehir içi diye belirtmiştim dağ bisikleti ile arasında ne fark var tam olarakŞehir bisikleti almanı önermem. Onun yerine giriş seviyesi dağ bisikletlerinden tercih edebilirsin.
Ben okul corelli via 1.2 ile gittim 1.5 sene 2km yol yaklaşık rahat götürüyordu fiyatıda 2.7k 3k idi en sonşehir dışına falan çıkmam bisikletle okula falan gidicem o yüzden şehir içi diye belirtmiştim dağ bisikleti ile arasında ne fark var tam olarak
Aslında düşük bütçeli dağ bisikletleri tam olarak dağ bisikleti sayılmaz. Şu ana kadar şehirde kullandığım ve en rahat ettiğim bisiklet dağ bisikleti oldu. Mesela kaldırımdan aşağı atlamak zorunda kaldığını varsayalım. Şehir bisikletinde lastik ve janttan kaynaklı olarak yıpranma söz konusu. Yol bisikletinden bahsetmiyorum bile.şehir dışına falan çıkmam bisikletle okula falan gidicem o yüzden şehir içi diye belirtmiştim dağ bisikleti ile arasında ne fark var tam olarak
okul yolumAslında düşük bütçeli dağ bisikletleri tam olarak dağ bisikleti sayılmaz. Şu ana kadar şehirde kullandığım ve en rahat ettiğim bisiklet dağ bisikleti oldu. Mesela kaldırımdan aşağı atlamak zorunda kaldığını varsayalım. Şehir bisikletinde lastik ve janttan kaynaklı olarak yıpranma söz konusu. Yol bisikletinden bahsetmiyorum bile.
Hız yapmak istediğiniz zaman eğer yeterince bacak kasınız varsa rahat bir şekilde 25 km/h sabit hızla yorulmadan yol alabiliyorsunuz.
Çakma ve hiçbir özelliği olmayan dağ bisikletiyle kuryecilik yaptım. Yeri geldi 4 saat aralıksız bisiklet sürdüğüm oldu. Sabit hızla gittiğim zaman yorulmadım.
Bazı yanlış anlaşılmalar var mesela. Dağ bisikletini şehirde kullanmak daha fazla yoruyor diye. İnan böyle bir şey yok.
Şehir bisikletiyle dağ bisikletinin arasındaki bariz fark gövde ve lastik tasarımı.
V-Fren barındıran bir bisiklet tercih etmeni öneriyorum. Mekanik diskli frene sahip olanlar daha şık dursa da yokuş aşağı frene basmakla balatayı harcayabiliyorsunuz.
okul yolum 4.4 km ve bunun 800 900 metresi falan yokuş yukarı, dağ bisikleti ile bunu inip çıkmam zor olmaz dimi?Aslında düşük bütçeli dağ bisikletleri tam olarak dağ bisikleti sayılmaz. Şu ana kadar şehirde kullandığım ve en rahat ettiğim bisiklet dağ bisikleti oldu. Mesela kaldırımdan aşağı atlamak zorunda kaldığını varsayalım. Şehir bisikletinde lastik ve janttan kaynaklı olarak yıpranma söz konusu. Yol bisikletinden bahsetmiyorum bile.
Hız yapmak istediğiniz zaman eğer yeterince bacak kasınız varsa rahat bir şekilde 25 km/h sabit hızla yorulmadan yol alabiliyorsunuz.
Çakma ve hiçbir özelliği olmayan dağ bisikletiyle kuryecilik yaptım. Yeri geldi 4 saat aralıksız bisiklet sürdüğüm oldu. Sabit hızla gittiğim zaman yorulmadım.
Bazı yanlış anlaşılmalar var mesela. Dağ bisikletini şehirde kullanmak daha fazla yoruyor diye. İnan böyle bir şey yok.
Şehir bisikletiyle dağ bisikletinin arasındaki bariz fark gövde ve lastik tasarımı.
V-Fren barındıran bir bisiklet tercih etmeni öneriyorum. Mekanik diskli frene sahip olanlar daha şık dursa da yokuş aşağı frene basmakla balatayı harcayabiliyorsunuz.
Bacak kasınıza bağlı.okul yolum 4.4 km ve bunun 800 900 metresi falan yokuş yukarı, dağ bisikleti ile bunu inip çıkmam zor olmaz dimi?
https://www.pttavm.com/corelli-snoo...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.97.9 bu nasılBacak kasınıza bağlı.