Arama sonuçları: *

1. M

Elektrikli bisiklet rksrd8 almayı düşünüyorum

Mekanik frenler yine disk kullanır ama tellidir. Hidrolik frenler araba frenleri şeklindedir hidrolik yağı vardır o sayede çalışır mekanik frenlere göre daha iyidir. Ama Hidrolik frenlerinde kalite kalitedir marka modele göre tek piston 2 piston 4 piston şeklinde modelleri vardır. Rks ler 35 kg...
  2. M

Bisiklet Koltuğu Önerisi

Öneriye göre bisiklet koltuğu alınmaz dostum. Bisiklet koltuğu her insanın oturma kemiklerine göre değişir. Başkasına çok rahat olan sele sana rahat olmaya bilir. Bu yüzden oturma kemiklerini ölç ona göre kendine bir sele al. Oturma kemiğini ölçmenin yoluda şu şekilde. Sert bir zemine bir karton...
  3. M

Birincisi ülkemiz bisiklet konusunda bilgisiz. Tipine aldanıp alan bir sürü insan var. Bisikletten anlamayan 1 ay önce aynı bisikleti alan adamlar öve öve bitiremiyor bisikleti Buda çoğu kişiyi cezbediyor.Ben yıllardır bisiklet ile iç içeyim kendimde eMTB sahibiyim. Bilgim de iyidir. İkincisi...
  4. M

Çin malı bir bisiklet ve fiyatı 34 bin tl. Sözde katlanır ama 35 kg ağırlığı var. Elektrik aksamı ve bataryası kötü. İçine kocaman batarya koymuşlar ama yarısı boş sırf göstermelik. Alanlar fren sistemini değiştirmesi gerekiyor çünkü o ağırlığa üzerindeki fren yermiyor. Satış sonrası teknik...
Top Bottom