Neler Yeni

Bisiklet Koltuğu Önerisi

Golf 4 R32

80+ Silver
bisikletini performanslı kullanacaksanız bu tarz kullanamazsınız ama şehir içinde sallana sallana yavaş yavaş gideceksiniz sıkıntı olmaz gibi
Benimki daha ince sportif bişey bu linkteki kocaman bişey mesela. Bilmiyorum ya ilk defa alıcam zaten bi bilgim de yok kararsızım. Zaten düzgün kullanıyorum bisikleti absürt şeyler yapmıyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
Benimki daha ince sportif bişey bu linkteki kocaman bişey mesela. Bilmiyorum ya ilk defa alıcam zaten bi bilgim de yok kararsızım. Zaten düzgün kullanıyorum bisikleti absürt şeyler yapmıyorum.
aslında normal sele daha iyi olur gibi hocam sizin için
daha önce yaylı sele kullanmadıysanız illakki kkırarsınız bu kalitesiz olanları

Golf 4 R32

80+ Silver
Evet kullanmadım. Bu tarz bakayım o zaman daha ucuz bişey bulur alırım artık.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
Evet kullanmadım. Bu tarz bakayım o zaman daha ucuz bişey bulur alırım artık.
daha ucuzundan hayır gelmez hocam bence bir tık kaliteli almakz lazım hem canınız acır hemce çabuk ömrü biter

Golf 4 R32

80+ Silver
Yorumları da iyi daha ucuz :) :) Olur bence https://m.n11.com/urun/golden-mtb-bisiklet-sele-karisik-desenli-ortopedik-gri-4360098#

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
bu çok kalitesiz hocam görünüşünden belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiye kadar çok lüks bir koltuk kullanmadım idare ediyordu ama çok yırtıldı içindeki sünger ortaya çıktı. Böyle ortası felan delik olanlar var onları istemiyorum. Bu arada rahat olsun yeter tek istediğim.

Golf 4 R32

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Altay Akdenizler
Şimdiye kadar çok lüks bir koltuk kullanmadım idare ediyordu ama çok yırtıldı içindeki sünger ortaya çıktı. Böyle ortası felan delik olanlar var onları istemiyorum. Bu arada rahat olsun yeter tek istediğim.
51ptcbXp2OL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

nasıl aga

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Öneriye göre bisiklet koltuğu alınmaz dostum. Bisiklet koltuğu her insanın oturma kemiklerine göre değişir. Başkasına çok rahat olan sele sana rahat olmaya bilir. Bu yüzden oturma kemiklerini ölç ona göre kendine bir sele al. Oturma kemiğini ölçmenin yoluda şu şekilde. Sert bir zemine bir karton parçası koy üzerine otur biraz yüklen zaten kartonda kemik izlerin göçük şeklinde çıkar. Göçüklerin orta kısımların arasındaki mesafeyi ölç ona göre kendine uygun bir sele al. Yıllardır bisikletçiyim uzman tavsiyesi sana.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam yeni koltuk almışken kılıfını da al.
Bu linkteki gibi bir kılıf koltuğun ömrünü uzatır . Ben çarşıdaki bisikletçilerden 25 tl ye almıştım. Dış etkenlere karşı koruyor . Koltuğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,033
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom