Ofis veya Oyuncu Koltuğu Önerisi

melih0099

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
8000
Merhabalar. Düşük bütçeyle (5-8k arası) rahat bir koltuk arayışındayım. Boyum 1.80 kilom 87. İş gereği 7-8 bazen 10 saat bilgisayar başındayım.
Şu ana kadar ofis koltukları arasında Seduna Thunder Pro'yu bulabildim Amazon'da 5.200 civarında. Fakat şöyle bir sıkıntı var ben bir şeyler izlerken ayaklarımı masaya uzatmayı seviyorum ki bunu yaptığımda sırt tarafına fazla baskı uygulamış oluyorum. Gördüğüm kadarıyla Thunder Pro kullanıp sırt kısmının bağlanma noktasından kırıldığını söyleyen çok fazla kullanıcı olmuş. Bu yüzden kararsız kaldım.
xDrive Tarsus var onun da Kasım indirimini kaçırmışım yılbaşında tekrar indirime girer mi bilmiyorum.
Oyuncu koltukları da her ne kadar arkaya yaslanma olayıyla hoş görünse de tahtaya oturma hissi veriyor bu yüzden pek istemiyorum aslında.
Bu sebepten kararsız kaldım.
Ofis koltuklarında saydığım iki örnek dışında daha mantıklı bir önerisi olan varsa çok sevinirim. Ya da Thunder Pro kullanıp memnun olan varsa görüşlerini yazabilir. Yoksa Tarsus indirimini bekleyeceğim gibi duruyor.
Eğer rahat bir oyuncu koltuğu önerisi olan varsa (fazla rengarenk ve ışıltılı olmamak şartıyla) ona da açığım.
Şimdiden teşekkürler.

Geri