Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Boyum için ideal bisiklet hangisi ?

Kron belki zorlar jantları çok büyük gibi geldi. 172 boyum var ng 650 vardı 27.5 bana göre idealdi şahsen ama 29 inç te düşünebilirsin belki kendi gözünle bakabiliyorsan bakmaya çalış ikisinin farkına bak ona göre al alabilirsen
  2. amdsaolsun

Bisiklet bilgisi olan bakarsa sevinirim (Rcx 527)

Xc150 serisine bir bak derim ama ben daha çok yol dan anlarım dağ için pek bilemem
  3. amdsaolsun

Bisiklet bilgisi olan bakarsa sevinirim (Rcx 527)

Kron a bir bak derim
  4. amdsaolsun

Bisiklet önerisi yapar mısınız?.?.?

Evet bende de vardı büyüyünce küçük kaldı ama ileride bir bisiklet daha alsam kron alırım
  5. amdsaolsun

Bisikleti nasıl geliştiririm?

Oca kendiniz bilirsiniz ben böyle yapıyordum
  6. amdsaolsun

Hocam bozulursa bozulmazmı bilmiyorum ama tazyikli yerine çık kapının önüne elini yüzünü yıka sabunlu suyla ben öyle yapıyordum prim pırıl he bu arada yıkadıktan sonra kurula izi kalabiliyor
  7. amdsaolsun

Hocam pisiklet ağlayor
  8. amdsaolsun

İkinci El Yol Bisikleti Önerisi

Hocam bu arada kron sitesine bakmanızı öneririm iyi bir marka bence sitesinde 2.5 k ya güzel bisikletler var bence muhtemelen vardır geçen sene 1200tl ya çok güzel bisiklet vardı 2.5 k ya daha iyi bulabilirsiniz çok bir fark olmayacaktır dolar geçen seneye göre çok fazla artmadı belki işçi ler...
  9. amdsaolsun

İkinci El Yol Bisikleti Önerisi

Kapalı havada filan video atarlar dikkat edin açık hava isteyin bazı çizimleri vb. Yerleri görmezsiniz kargodan o an için hıyar çıksa daha iyi
Top Bottom