Nerede oturuyorsunuz?Öneriniz var mı peki?
Balıkesir Edremit. Ama ilanlardakilerle konuşup kargoyu pazarlıkla düşerim problem olmaz. Bisiklete bakabilmek için de önce bir kaç yerinden video isterim sonra da kapıda ödemeli göndertirim kargoyu.Nerede oturuyorsunuz?
Bence kargo ile uğraşmayın, yaşadığınız yerden bisiklet bulabiliriz bence.Balıkesir Edremit. Ama ilanlardakilerle konuşup kargoyu pazarlıkla düşerim problem olmaz. Bisiklete bakabilmek için de önce bir kaç yerinden video isterim sonra da kapıda ödemeli göndertirim kargoyu.
error 1020 veriyorŞu ilana bir bakın.
Kapalı havada filan video atarlar dikkat edin açık hava isteyin bazı çizimleri vb. Yerleri görmezsiniz kargodan o an için hıyar çıksa daha iyiBalıkesir Edremit. Ama ilanlardakilerle konuşup kargoyu pazarlıkla düşerim problem olmaz. Bisiklete bakabilmek için de önce bir kaç yerinden video isterim sonra da kapıda ödemeli göndertirim kargoyu.
57 kadro diyor hocam boyunuz kısaysa tavsiye etmem.Bu nasıldır? Salcano'ya pek güvenmiyorum doğrusu ama donanım olarak iyi gözüküyor.Salcano XRS055 Claris Yol Bisikleti - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 849438457
Salcano XRS055 Claris Yol Bisikleti - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
error 1020 veriyor
Yol yarış bisikleti benden sorulur o fiyata zorlayıp carraro 052 2.el al 2018 modelller karbon maşalı oluyor sana önerim ilk defa alıcağın için 2019 model al 2020 aero uzak dur sakın alma boy iç bacak uzunluğu söylersen kadro boyunu söylerim ama yinede bikefit yaptırman lazımMerhaba, bir süredir trekking bisiklet kullanıyorum ve artık yol bisikleti istediğimi fark ettim. Maksimum 3000tl ye mümkünse sora ya da tiagra ikinci el bir bisiklet önerir misiniz?