LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Onu yapcam hocam parça olarak arka lastiği de degisecegimyıkayarak![]()
Hocam baktım da o fiyata yok bir de önce masa değişmek istiyom bugün bisikleti taşımayı çalıştım kolum koptuAmortisör değiştirebilirsiniz.
Hocam öyle görünüş istemedim kalitesi ve işlevi artsın yeterinternette ledli siboplar var onlardan alabilirisin belki
Onu çalıyorlar. Ellerinde pense ile araba, bisiklet avına çıkan gördüm.internette ledli siboplar var onlardan alabilirisin belki
bunuda mı beOnu çalıyorlar. Ellerinde pense ile araba, bisiklet avına çıkan gördüm.
Konu değişmeyen hocam önerileri alıyım ilk masayı mi degisiyim yoksa amortisör mu sizce amortisör getirmez mibunuda mı be
Hakkaten öyle bisikletin tekerini değişmek için sanayiye getircem orda tanzikli su ile yikayacagim onu sıkıntı etmeyinHocam pisiklet ağlayor
Vitese vursam tanzikli suyu vitesin ayar bozulmaz dimiHocam pisiklet ağlayor
Hocam bozulursa bozulmazmı bilmiyorum ama tazyikli yerine çık kapının önüne elini yüzünü yıka sabunlu suyla ben öyle yapıyordum prim pırıl he bu arada yıkadıktan sonra kurula izi kalabiliyorHakkaten öyle bisikletin tekerini değişmek için sanayiye getircem orda tanzikli su ile yikayacagim onu sıkıntı etmeyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vitese vursam tanzikli suyu vitesin ayar bozulmaz dimi