25K dağ bisikleti önerisi

ikinci elde alacagın alayı kadro yorgundur 25 alabilecegin bayilerde varsa bianchi magma 29s alabilirsin

Hocam mosso sizce nasıl vites setini değiştireceğim zaten ileride.
Hocam ilanı bulamadım. Sanırım Antalya'da yaşıyorsun.
bu bisiklet gözüme çarptı. boyun kaç? 27,5inç jant boyu ideal bir boyuttur. bu bisikletin vites-fren grup seti çok başarılı. 30 vites olmasıda çok büyük artı. kendi dağ bisikletimde 30 vites ve vites sistemi deore slx. vites geçişileri kütür kütür ve kararlı. asla ikilemde kalmaz kolay kolay vites ayarı bozulmaz vs vs. eğer bütçene uyuyorsa buna bakmanı öneririm.

bu bisiklet gözüme çarptı. boyun kaç? 27,5inç jant boyu ideal bir boyuttur. bu bisikletin vites-fren grup seti çok başarılı. 30 vites olmasıda çok büyük artı. kendi dağ bisikletimde 30 vites ve vites sistemi deore slx. vites geçişileri kütür kütür ve kararlı. asla ikilemde kalmaz kolay kolay vites ayarı bozulmaz vs vs. eğer bütçene uyuyorsa buna bakmanı öneririm.
Hocam merhaba. Ben aileme bir şey daha sordum ve yazın babamın yanında çalışacağım sizce 45k ya iyi bir sıfır bisiklet alabilirsem alayım mı?

Hocam 171 ama 13 yaşındayım büyüyünce bi tahmini 183 civarlarında olacağım için geleceğide hesaba katarak önerirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri