25K dağ bisikleti önerisi

ikinci elde alacagın alayı kadro yorgundur 25 alabilecegin bayilerde varsa bianchi magma 29s alabilirsin

Hocam mosso sizce nasıl vites setini değiştireceğim zaten ileride.
Hocam ilanı bulamadım. Sanırım Antalya'da yaşıyorsun.
bu bisiklet gözüme çarptı. boyun kaç? 27,5inç jant boyu ideal bir boyuttur. bu bisikletin vites-fren grup seti çok başarılı. 30 vites olmasıda çok büyük artı. kendi dağ bisikletimde 30 vites ve vites sistemi deore slx. vites geçişileri kütür kütür ve kararlı. asla ikilemde kalmaz kolay kolay vites ayarı bozulmaz vs vs. eğer bütçene uyuyorsa buna bakmanı öneririm.

bu bisiklet gözüme çarptı. boyun kaç? 27,5inç jant boyu ideal bir boyuttur. bu bisikletin vites-fren grup seti çok başarılı. 30 vites olmasıda çok büyük artı. kendi dağ bisikletimde 30 vites ve vites sistemi deore slx. vites geçişileri kütür kütür ve kararlı. asla ikilemde kalmaz kolay kolay vites ayarı bozulmaz vs vs. eğer bütçene uyuyorsa buna bakmanı öneririm.
Hocam merhaba. Ben aileme bir şey daha sordum ve yazın babamın yanında çalışacağım sizce 45k ya iyi bir sıfır bisiklet alabilirsem alayım mı?

Hocam 171 ama 13 yaşındayım büyüyünce bi tahmini 183 civarlarında olacağım için geleceğide hesaba katarak önerirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Ben aileme bir şey daha sordum ve yazın babamın yanında çalışacağım sizce 45k ya iyi bir sıfır bisiklet alabilirsem alayım mı?
Yani ben hep diyorum şu an sıfır bisikletler özelliklerine göre gereksiz pahalılar. Sırf sıfır olduğundan ötürü. Benim ilerde 180+ boyum olur düşüncesiyle kocaman mont almak gibi bir şey olur söylediğin :) ya bekle alma ya da alacaksan ortalama bir şey ikinci el al kullan boyun uzadığında sat daha iyisini al. Hiçbir özelliği olmayan sıfır Egea otomobil almak cezbedebilir ama 4-5 yıl eski ama daha kaliteli ve daha donanımlı araç almak daha mantıklıdır çoğu insana göre. Bunun gibi düşünebilirsin.

Yani ben hep diyorum şu an sıfır bisikletler özelliklerine göre gereksiz pahalılar. Sırf sıfır olduğundan ötürü. Benim ilerde 180+ boyum olur düşüncesiyle kocaman mont almak gibi bir şey olur söylediğin :) ya bekle alma ya da alacaksan ortalama bir şey ikinci el al kullan boyun uzadığında sat daha iyisini al. Hiçbir özelliği olmayan sıfır Egea otomobil almak cezbedebilir ama 4-5 yıl eski ama daha kaliteli ve daha donanımlı araç almak daha mantıklıdır çoğu insana göre. Bunun gibi düşünebilirsin.
Hocam bir yandan da kendi bisikletimi oluşturmak istiyorum ya. Zaten her ay 4k biriktireceğim bisiklet için.

Hayır hocam her ay upgrade yapıp kendi bisikletimi tasarlayacağım. Mesela alınca pedal, eldiven ve kask alacağım.
Bulunduğun yerde iyi bir bisikletçi yoksa, sen bu işlerden çok anlamıyorsan maliyetin çok çok artacaktır. Önce ikinci el bir bisikletle başla ve keşfet. Çevren oluşsun daha sonra ufak ufak anladıkça upgrade yaparsın. Sen hamur yoğurmayı bilmeden gözleme yapıp yemek istiyorsun biraz :) Yaşından ötürü diye düşünüyorum. Ama tercih senin. Madem bu kadar sıfır almak gibi bir niyetin var. En kötü sıralaman şu şekilde olsun.
Bisan>Bianchi>Kron>Carraro>Sedona>Ghost>Orbea>Trek>Specialized..... diye devam ediyor. Bu saydıklarım arasında yine giriş seviye>orta seviye>üst seviye olarak modelleri ucuzdan pahalıya doğru devam edecektir.

Geri