Arama sonuçları: *

1. frknhrmnc

Şehir içi keyifine bisiklet önerisi yapar mısınız?

Hangi şehirlerden alabilirsin bisikleti
  2. frknhrmnc

Şehir içi keyifine bisiklet önerisi yapar mısınız?

Bu bütçede ikinci ele yönel.
  3. frknhrmnc

Dış lastik önerisi 26

Merhabalar. Rockrider 8.1 dağ bisikletim var. Önceden Michelin Country Trail lastiklerim vardı. Uzun bir süre kullandım genel anlamda çok memnundum ama arazi kullanımın daha az olduğu için Mitas Syrinx'e geçtim. Akıcılık ve hafiflik anlamında mükemmel olsada aynı yol üzerinde kısa mesafe...
  4. frknhrmnc

8 bin tl ye alinabilecek en iyi sehir bisikleti

Jant göbeği değişimi için tekrar jant ördürmen gerekir ileri seviyelerde girersin o işe. Sadece iyi bir bisikletçide bakım yaptır. Arkadaşın dediği gibi ince lastiğe geçebilirsin en uygun fiyatlı lastikler mitasta oluyor genelde. Ben trainer için mitas syrinx kullanıyorum. Ona uygun iç lastikte...
  5. frknhrmnc

Özellikle jant göbeği ve orta göbek bakımları. Zincirin adam akıllı temizlenip tekrar yağlanması. Doğru vites kullanımını öğrenmeni daha yüksek kadanslı sürüş yapmanı tavsiye ederim.
  6. frknhrmnc

Amaç kilo vermek ve keyifle sürmek olduğuna göre yavaşta olsa bu bisiklette devam etmeni tavsiye ederim. Kendine bir hedef koy o hedefe ulaştığın zaman kendini ödüllendirmek için bir ödül al bence. İkinci el düşünmüyorsan 8000 liraya alacağın bisiklet ng650den çok farklı olmayacak. Çevrende iyi...
  7. frknhrmnc

9k civarı bisiklet önerisi

Mantıklı bisiklet
  8. frknhrmnc

İç Ve Dış Lasti̇k Öneri̇si̇

Michelin country trail 26x2.0 Uzun süre kullandım tavsiye ederim.
  9. frknhrmnc

7000TL bisiklet önerisi

Bisikletim Rockrider 8.1 tavsiye ederim. Maşası Rockshox recon silver tk. Kadro çok sağlam. Komponentler gayet iyi. İkinci el bulabilirsin. Bence fiyat performansta mükemmel bisiklet.
Top Bottom