Neler Yeni

8 bin tl ye alinabilecek en iyi sehir bisikleti

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
msbsb
Arkadaşlar merhaba kilo vermek için bisiklet arıyorum şuan salcona ng650 var fakat şehir bisikleti istiyorum sürerken hizli olmaz için öneriniz varmidir? (Kilomu sormadan söyleyeyim 103 kiloyum altta obez demenize gerek yok biliyorum :) )

Ellsy

80+ Bronze
Hocam salona ng650 ile devam etmeyi düşünüyorum uygun jant jant göbeği onerirmisin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar merhaba kilo vermek için bisiklet arıyorum şuan salcona ng650 var fakat şehir bisikleti istiyorum sürerken hizli olmaz için öneriniz varmidir? (Kilomu sormadan söyleyeyim 103 kiloyum altta obez demenize gerek yok biliyorum :) )
Hocam Şehir bisikleti almaktansa zamanında (2015 gibi) https://www.cimri.com/bisiklet-akse...on-plus-26x1-75-dis-lastik-fiyatlari,11152004 bunları alıp takmıştık halada bunları kullanıyorum jant değiştirmedik şehir bisikletinden daha iyi oldu benim gözümde (şehir bisikletide birkaç defa kullandım) https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-gidondan-kilitli-amortisor-1069384972/detay normalde şu ilandaki gibiydi lastikleri

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Dağ bisikleti önerebilirim ben baya da hızlı gidebiliyorum carraro g720

Ellsy

80+ Bronze
Hocam Şehir bisikleti almaktansa zamanında (2015 gibi) https://www.cimri.com/bisiklet-akse...on-plus-26x1-75-dis-lastik-fiyatlari,11152004 bunları alıp takmıştık halada bunları kullanıyorum jant değiştirmedik şehir bisikletinden daha iyi oldu benim gözümde (şehir bisikletide birkaç defa kullandım) https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-gidondan-kilitli-amortisor-1069384972/detay normalde şu ilandaki gibiydi lastikleri
Peki daha uygun fiyatlı yok mu ya bin tl gibi

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Ya konu dirilttim ama önerin var mı jant göbeği için.
Jant göbeği değişimi için tekrar jant ördürmen gerekir ileri seviyelerde girersin o işe. Sadece iyi bir bisikletçide bakım yaptır. Arkadaşın dediği gibi ince lastiğe geçebilirsin en uygun fiyatlı lastikler mitasta oluyor genelde. Ben trainer için mitas syrinx kullanıyorum. Ona uygun iç lastikte almazsan kalın iç lastiği o lastiğin içine kolay kolay sokamazsın. Ben ağırda olsa yavaşta olsa ağır hantal lastikle devam edip kondisyon kasmanı öneririm. Zamanla sıkıldıkça bir parça yükseltirsin veya bisiklet yükseltirsin gene hevesin gelir devam edersin. İlla jant göbeği değiştirecem dersen shimano serilerini beğeniyorum bütçene göre bakabilirsin. Ördürme ücretinide hesaba kat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben genelde (vites sırasını bilmiyorum) öndeki vites yani pedal attığımız yerdeki vitesi sondan 2.sinde sürüyorum
Doğru vites kullanımı yazarsan istemediğin kadar video var youtubeda

Ellsy

80+ Bronze
Jant göbeği değişimi için tekrar jant ördürmen gerekir ileri seviyelerde girersin o işe. Sadece iyi bir bisikletçide bakım yaptır. Arkadaşın dediği gibi ince lastiğe geçebilirsin en uygun fiyatlı lastikler mitasta oluyor genelde. Ben trainer için mitas syrinx kullanıyorum. Ona uygun iç lastikte almazsan kalın iç lastiği o lastiğin içine kolay kolay sokamazsın. Ben ağırda olsa yavaşta olsa ağır hantal lastikle devam edip kondisyon kasmanı öneririm. Zamanla sıkıldıkça bir parça yükseltirsin veya bisiklet yükseltirsin gene hevesin gelir devam edersin. İlla jant göbeği değiştirecem dersen shimano serilerini beğeniyorum bütçene göre bakabilirsin. Ördürme ücretinide hesaba kat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru vites kullanımı yazarsan istemediğin kadar video var youtubeda
Peki ordurmek ne kadar tutar ki ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Ellsy

80+ Bronze

Ellsy

80+ Bronze

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Peki ordurmek ne kadar tutar ki ?
hub lar ı yurtdışından ali expres üzerinden vs almalısın tr deki hiçbi hub okadar iyi değil

hublar 500 den başlar artar

üstüne akord ayarı jant örmesi 150 tl işçilik alabilir belki daha fazla

Ellsy

80+ Bronze
hub lar ı yurtdışından ali expres üzerinden vs almalısın tr deki hiçbi hub okadar iyi değil

hublar 500 den başlar artar

üstüne akord ayarı jant örmesi 150 TL işçilik alabilir belki daha fazla
Önerin var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,181
Üyeler
165,481
Son üye
imKxy