Neler Yeni

8 bin tl ye alinabilecek en iyi sehir bisikleti

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Yani öyle gibi
ayni bisikleti kullanıyorum öncedende hızlıydıda ben yinede modifikasyonlar yaptım ön orta arka göbeği rulmanlı yaptım , disk ayarlarını mükemmel hale getirdim

Bacaklarımda güçlü arkadaşlarla iddiasına yarış düzenliyoruz daha beni geçen olmadı (bisikletleri rockrider vs.)

yokuş aşşağı 85 i gördüm düz yoldada 75 i görebildim

hublardan dolayı kalkış hızı zaten çok iyi ışıklarda arabalara vs fark atıyorum :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyidir aslında yani tabi dağ bisikletleri tırmanış odaklı ama bazıları hızlıdır
ng 650 li dağ bisikleti değil ki uzun yol bisikleti :ROFLMAO:

Önerin var mı?
bütçe ?

Ellsy

80+ Bronze
ayni bisikleti kullanıyorum öncedende hızlıydıda ben yinede modifikasyonlar yaptım ön orta arka göbeği rulmanlı yaptım , disk ayarlarını mükemmel hale getirdim

Bacaklarımda güçlü arkadaşlarla iddiasına yarış düzenliyoruz daha beni geçen olmadı (bisikletleri rockrider vs.)

ng 650 li dağ bisikleti değil ki uzun yol bisikleti :ROFLMAO:

bütçe ?
1000 e çıkabilirim 2 si için bide bana sele lazım onun içinde 1500 tl

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Ellsy

80+ Bronze

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
1000 e çıkabilirim 2 si için bide bana sele lazım onun içinde 1500 TL
sele için ayırdığın parayla bu hubu al

üstüne bide bu pedalı al inemediğin merdiven olmasın

bunu kendim kullanıyorum 15 20 metre merdivenden alayıp iniyorum ayağım gram kaymıyor ve rulmanlı aliminyum olduğu için pedalda tık yok çok iyi

Evet güzelmiş bu :)
yalnız hubu alırken bisikletinizin kaç delik olduğunu disk li olduğunu dikkat etmelisiniz

benim salcona 32 delik 6 disk vidalı

Ellsy

80+ Bronze

bunu kendim kullanıyorum 15 20 metre merdivenden alayıp iniyorum ayağım gram kaymıyor ve rulmanlı aliminyum olduğu için pedalda tık yok çok iyi

yalnız hubu alırken bisikletinizin kaç delik olduğunu disk li olduğunu dikkat etmelisiniz

Bu vites geçiş kısmı var ya benim vites ordan aşağı düşüyor yani vitesi mesela full high a atıyorsun bir süre sonra arasına düşüyor onun için ne yapmaliyim

Fotoğrafını çeksem anlarmisin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,539
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Peki daha uygun fiyatlı yok mu ya bin TL gibi
Valla hocam bilmiyorum ben aldığımda 100 tl gibi bi fiyata almıştım çiftini (daha doğrusu benden önce peder kullanıyordu bisikleti) arkadaşın dediği gibi mitaslara bakabilirsiniz ben çok lastik değiştirme ihtiyacında olmadığımdan yıllardır işimi görüyor benim yaz kış

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Bu vites geçiş kısmı var ya benim vites ordan aşağı düşüyor yani vitesi mesela full high a atıyorsun bir süre sonra arasına düşüyor onun için ne yapmaliyim

shifter ayarı vidaları var çok basittir vitesi 1 atınca geçecek kadar sıkarsınız sonra o ayar kitlenir bida girmez

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,539
İsim
Emre
Discord
necromancerr

pedallar benimde işime yarar attığınız için teşekkürler şimdiki pedallarım shimanonundu yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kez üstlerine düştüm ayağım kaydığından yamuldular

Ellsy

80+ Bronze
shifter ayarı vidaları var çok basittir vitesi 1 atınca geçecek kadar sıkarsınız sonra o ayar kitlenir bida girmez
Ya sen bilgili gibisin ben sana fotoğraflarını çeksem bisikletin nelere ihtiyacı olduğunu anlarmisin ? Jant hafif yamuk jant önerinde var mı?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

delik sayısı ; göbekten kaç tane mil geçtiğini sayarak anlarsınız diskide kaç tane vidası olduğundan anlarsınız

yalnız bu gubu alıp örmek ve akordunu yapmak profosyönellik gerekir bu her hub için geçerlidir aslında kolay bir şey değil akordunu düzgün yapmazlarsa yüksek hızlarda yalpalanıp düşersin

yakınlarında shimanonun yetkili servisi varsa ona yaptırmanı tavsiye ederim

Ya sen bilgili gibisin ben sana fotoğraflarını çeksem bisikletin nelere ihtiyacı olduğunu anlarmisin ? Jant hafif yamuk jant önerinde var mı?
salcanonun jantı ince çift jant ve çok hafif baya özel onu tamir edip kullanmaya devam etmeni öneririm çok kaliteli
hangi modeli kullandığını bilmiyorum kendi modelim üstünden konustum salcano ng 650 26 md

Ellsy

80+ Bronze
delik sayısı ; göbekten kaç tane mil geçtiğini sayarak anlarsınız diskide kaç tane vidası olduğundan anlarsınız

yalnız bu gubu alıp örmek ve akordunu yapmak profosyönellik gerekir bu her hub için geçerlidir aslında kolay bir şey değil akordunu düzgün yapmazlarsa yüksek hızlarda yalpalanıp düşersin

yakınlarında shimanonun yetkili servisi varsa ona yaptırmanı tavsiye ederim

salcanonun jantı ince çift jant baya özel onu tamir edip kullanmaya devam etmeni öneririm çok kaliteli
hangi modeli kullandığını bilmiyorum kendi modelim üstünden konustum salcano ng 650 26 md
Benimki salcano ng 650 seninki ile aynı kaç jant ama fikrim yok

Top Bottom