Neler Yeni

8 bin tl ye alinabilecek en iyi sehir bisikleti

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam boyadan vazgeçmiştim zaten az öncede pedallarla giderken ayağım kaydı gene şöyle üç fotoğraf bıraktım bodrumdan çıkardım daha yeni üstündeki tozu ufacık bi temizledim (not: 45.5 46 arası bi ayak numaram var bu pedallar ayağımın 3/1 i bile etmiyo denilebilir)
IMG_20230712_183711.jpg
IMG_20230712_183706.jpg
IMG_20230712_183703.jpg

pedallar genelde küçük olur benim sana önerdiklerim de büyük değil 41 giyiyorum gayet yeterli oluyor

dikenlı yapısı sayesinde ayağından kaymıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
pedallar genelde küçük olur benim sana önerdiklerim de büyük değil 41 giyiyorum gayet yeterli oluyor

dikenlı yapısı sayesinde ayağından kaymıyor
bunlar hocam gördüğünüz gibi içeri göçünce dahada kötü oldu hiç tutmuyor nerdeyse benim ayağımı sağlam tutturabileyim yeter 3/1 3/2 olsada olur

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hocam bu bisiklete fazla uğraşmayın derim durumu kötü gibi 2. el alvio altus gibi setlere sahip olan 2. el bisikletlere bakın

çünkü benim dediğim parçalrı alsanız dahi çok uğraırsınız yapmak için ve disk fren olmadıgı için sorun yaşarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunlar hocam gördüğünüz gibi içeri göçünce dahada kötü oldu hiç tutmuyor nerdeyse benim ayağımı sağlam tutturabileyim yeter 3/1 3/2 olsada olur
bu pedalın bu kadar dayanamsı bile başarı hocam benim pedaln yapısı gereği bu kadar yamulamaz yani ortadan 2 ye kırılması fln gerekir

bisiklet sürerken teli kırdım aksam yenisi gelcek gelince pedalın fotolarını atarım sana

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam bu bisiklete fazla uğraşmayın derim durumu kötü gibi 2. el alvio altus gibi setlere sahip olan 2. el bisikletlere bakın

çünkü benim dediğim parçalrı alsanız dahi çok uğraırsınız yapmak için ve disk fren olmadıgı için sorun yaşarsınız

bu pedalın bu kadar dayanamsı bile başarı hocam benim pedaln yapısı gereği bu kadar yamulamaz yani ortadan 2 ye kırılması fln gerekir

bisiklet sürerken teli kırdım aksam yenisi gelcek gelince pedalın fotolarını atarım sana
para harcamamak için çok uğraştımda artık yaralanmaya kadar gidecek gibi duruyo pedallar zar zor kendimi kenara atabildim ayağım kaydığında

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Ellsy

80+ Bronze

Kaça satabilirim bunun oturagi bozuk ana selesi yani buna uygun ucuz yollu sele onerirmisin

Ellsy

80+ Bronze

Bunu almak daha mantikli olmaz mı benimkinide kardeşime veriyim kullansın

Yada 3500 4000 e mümkünse adana içi değilse başka yerlerde olur dediğin gibi bisiklet onerirmisin parçaları değiştiririm sorun olmaz

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Bunu almak daha mantikli olmaz mı benimkinide kardeşime veriyim kullansın

Yada 3500 4000 e mümkünse adana içi değilse başka yerlerde olur dediğin gibi bisiklet onerirmisin parçaları değiştiririm sorun olmaz
almıken hd fren alın attıgınız md fren v frenden biraz farklı

hd olan hidrolik fren motorlarda kullanılıyor

Ellsy

80+ Bronze

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Örnek link atarmisiniz

size böyle atmam doğru olmuyor arastırma yapmanız lazım her markanın kalitesini bilmiyorum

özellikleri önem sırasıyla yazıyorum

-Kadro (aliminyum çatı almanı tavsiye ederim)
-Göbekler ( rulmanlı olmasına kesinlikle dikkat et tr de bulabiliceğin en iyileri shımanonun göbekleridir , kroozer xcm gibi markaları tr de o fiyata bulamazsın)
-Shimano aktarıcı ve kolalr ( senin bütçene göre en iyiden en kötüye sırasıyla slx-deore-alıvıo-acera-altus-tourney)
-Fren (Hidrolik fren alabilirsin yine shimano terccih edersin zaten çok geniş bir pazarıda yok )
-Jant (atlıcam zıplıcam downhillciyim diyorsan ince jant alma boşver ama arada bir zıplarım diyorsan ince çift katman jant al )

-o fiyata güzel orta amartisor fizigine saip bisiklet bulamazsın bulacakların yokusta öldürür seni orta amartistörlü alma

Ellsy

80+ Bronze

size böyle atmam doğru olmuyor arastırma yapmanız lazım her markanın kalitesini bilmiyorum

özellikleri önem sırasıyla yazıyorum

-Kadro (aliminyum çatı almanı tavsiye ederim)
-Göbekler ( rulmanlı olmasına kesinlikle dikkat et tr de bulabiliceğin en iyileri shımanonun göbekleridir , kroozer xcm gibi markaları tr de o fiyata bulamazsın)
-Shimano aktarıcı ve kolalr ( senin bütçene göre en iyiden en kötüye sırasıyla slx-deore-alıvıo-acera-altus-tourney)
-Fren (Hidrolik fren alabilirsin yine shimano terccih edersin zaten çok geniş bir pazarıda yok )
-Jant (atlıcam zıplıcam downhillciyim diyorsan ince jant alma boşver ama arada bir zıplarım diyorsan ince çift katman jant al )

-o fiyata güzel orta amartisor fizigine saip bisiklet bulamazsın bulacakların yokusta öldürür seni orta amartistörlü alma
Anladım hocam bu baya akla yatti güzel tüm parçaları shimanoun arada atlayıp zıplatmaya çalışırımama kilomda var zayıflamak için alicam birazda bu ince jantlar beni taşır mi? Bu attığınızin amortisör kötü mu https://www.sahibinden.com/ilan/iki...so-alv-201-pro-dag-bisikleti-1111471383/detay
Ne ile degistirmemi önerirsin kusura bakma senide yoruyorum ama bu işlerden gram anlamıyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Anladım hocam bu baya akla yatti güzel tüm parçaları shimanoun arada atlayıp zıplatmaya çalışırımama kilomda var zayıflamak için alicam birazda bu ince jantlar beni taşır mi? Bu attığınızin amortisör kötü mu https://www.sahibinden.com/ilan/iki...so-alv-201-pro-dag-bisikleti-1111471383/detay
Ne ile degistirmemi önerirsin kusura bakma senide yoruyorum ama bu işlerden gram anlamıyorum
xcm amortisor başarılı
attığım model bir örnek sadece , markayı arastırıp kadro malzemesine bakmanız lazım

en önemli parça kadrodur her şey değişir ama kadroyu zor değiştirirsiniz. VE ağır bir kadro bisiklet zevkinizi mahveder çok yorulursunuz hızlanamazsınız çok atlayıp zıplayamazsınız eziyet eder yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,963
Üyeler
164,588
Son üye
neron61
Top Bottom