Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

Adobe Programlarını Crack Kullanıyorum

crack kullanman çok normal ve haklısın güvenilir yerden indirirsen sıkıntı çıkmaz kimse burda bana gelip crack kullanmayın yasak falan demeyin aylık 500tl'mi birkaç program için vermem gerekiyorsa vermem veremem crack kullanmak zorundayız fiyatları normal alınabilir düzeye indirirlerse alırız
  2. Eren Eser

Bu logolar kaç euroya satabilirim?

Bu logolar para etmez maalesef ben de hazır şablon kullanmıştım sonra hesap kapatılmıştı bunları satamazsın sadece kullanırsın hak ihlaline giriyor ve hesap kapatılıyor
  3. Eren Eser

Bu thumbnail nasıl olmuş?

teşekkür ederim
  4. Eren Eser

ben de o amaçla kullanıyorum videolar için
  5. Eren Eser

premier pro da after effects de çok iyi bence premier pro kullanıyorsan video render almak için kullanıyorum after effects'i de daha çok edit tarzı içerikler için kullanıyorum arkadaki resim de after effects ondan yapmıştım
  6. Eren Eser

dosyaları her zaman kaydediyorum değiştirmek için değiştiricem teşekkür ederim
  7. Eren Eser

evet gördüm kanalını inceledim abone de oldum
  8. Eren Eser

teşekkür ederim
  9. Eren Eser

photoshop 2020 1619940847 video linkini atabilir misin? bulamadım da
  10. Eren Eser

teşekkür ederim evet youtube'a video çekiyorum izlenmesem de yapmaktan hoşlanıyorum
  11. Eren Eser

Bu Thumbnail'de eksiklerim neler? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  12. Eren Eser

İlk yaptığım grafik tasarımı (glb) ve nft hakkında sorularım

tecrübeyle öğrenirsin
  13. Eren Eser

Animasyon reklam çalışmam

hindistanlılara 1 dolar verilse tüm zorlu işleri yaparlar o derece yani o yüzden ben bionluk a geçmeyi düşünüyorum sınav haftam geçince kafa dağıtmak için güzel oluyor hem kendimi iş hayatına hazırlıyorum yani insanların eleştirilerine kulak veriyorum düzeltiyorum aynı zamanda bir e ticaret...
  14. Eren Eser

fiverr hesabım vardı aktif olarak kullanılıyordum fakat sebebini bilmediğim şekilde hesabım kapandı youtube thumbnail tarzı satışlarım vardı hesap kapanmadan son 1 hafta önce çok güzel etkileşim alıyordum ama maalesef sonrasında hesap kapandı fazla kullanamadım ama şunu söyleyebilirim ki...
  15. Eren Eser

Fiverr linkini atar mısın? incelemek istiyorum da
  16. Eren Eser

Bu Animasyon Nasıl Yapılır?

tamam teşekkür ederim
  17. Eren Eser

Bu Animasyon Nasıl Yapılır?

Bu tarz bir animasyon nasıl yapılır? Not: Siyaset olarak algılamayın içerik değil nasıl yapıldığını soruyorum başka örnek bulamadım o yüzden bu videoyu sordum
  18. Eren Eser

Hangi program?
  19. Eren Eser

Beyler İlk Logomu Yaptım Nası Olmuş

İlk e göre güzel gerçi benim logolarım da çok leş
Top Bottom