Neler Yeni

Bu logolar kaç euroya satabilirim?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hazır şablonlara benziyor.
Pek değer göreceğini sanmıyorum.

İnstagramdan minik youtuberlara özel tasarım yapıp satabilirsin.Euro edeceği konusunda kararsızım.
İste gerçek eleştiri bu be herkes adamı aşağılamış internetten mi buldun bunlar o kadar etmez çok basit is felan demişler küçümseyerek

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
İste gerçek eleştiri bu be herkes adamı aşağılamış internetten mi buldun bunlar o kadar etmez çok basit is felan demişler küçümseyerek
Dostum küçümsemeyle alakası yok. Para kazanmak bu kadar kolay değil. Hazır şablonla da kusura bakma ama euro kazanılmaz.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Dostum küçümsemeyle alakası yok. Para kazanmak bu kadar kolay değil. Hazır şablonla da kusura bakma ama euro kazanılmaz.
adamın söyledine göre kendisi yapmış ne kadar uğraşmış bilemem euro etmeyebilir zaten bene çok eder felan demedim ama adama iyice peş para etmez çok kötü felan diye muamele yapmışlar kötü olabilir ona göre sana göre ama adam onunla uğraşmış böyle eleştiri olmaz daha yapıcı bir şekilde eleştirmesi gerek arkadaş çok yapıcı bir eleştiri yaparak demişki pek para ediceni sanmıyorum ama küçük youtuberlara instagram sayfalarına satabilirsin gibi eleştiri yapmış bende olması gereken eleştiri bu diyerek ardakaşı tebrik ettim

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
burda herkes yok 10 cent yok 1 euro demiş de

burda o logoyu 5 TL'ye satabilicekse orda da 5 euroya satabilecek niye 10 ile çarpıyorsunuz öyle yaparsanız fazla gelir tabi

bide çoğu kişi de alıyor yani arka plan renklendirmeyi 10 dolar a falan koyabilirsin fiverr da

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
adamın söyledine göre kendisi yapmış ne kadar uğraşmış bilemem euro etmeyebilir zaten bene çok eder felan demedim ama adama iyice peş para etmez çok kötü felan diye muamele yapmışlar kötü olabilir ona göre sana göre ama adam onunla uğraşmış böyle eleştiri olmaz daha yapıcı bir şekilde eleştirmesi gerek arkadaş çok yapıcı bir eleştiri yaparak demişki pek para ediceni sanmıyorum ama küçük youtuberlara instagram sayfalarına satabilirsin gibi eleştiri yapmış bende olması gereken eleştiri bu diyerek ardakaşı tebrik ettim
İlk cümlen hariç haklısınç Bunlar hazır şablon ama :/ ve herkes erişebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
bunu 10 euroya satabilirse eğer gerçekten bu işi bırakıp başka bir işin ticaretine atılsın kısa sürede zengin olur.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://www.fiverr.com/reshailshabb...=auto&funnel=d6012ef458ed6244ef53a8f178fa37bc burda 5 euroya satıyor ve 8 kişi almış fotoğraf renklendirmeyi sen de yaparsın hop 50 tl 1 tanesinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.fiverr.com/search/gigs?...search-autocomplete-original-term=logo making bak senin logolarına benzeyen logolar minimum 5 euro dan satılıyor ve alan da çok

bu site için sadece iyi ingilizce lazım insanlar ile konuştuğun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.fiverr.com/kreatank/des...=auto&funnel=065e7baecab62d91d12b666bae83a1d7 adam 873 euro ya satıyor ve satış da yapmış :D bunu foruma atsan 10 lira eder derler

ama sen muhtemelen hazır buldun bu adam kendisi tasarlıyor o yüzden

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bu logolar para etmez maalesef ben de hazır şablon kullanmıştım sonra hesap kapatılmıştı bunları satamazsın sadece kullanırsın hak ihlaline giriyor ve hesap kapatılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,391
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom