Neler Yeni

Resmi Gazete | yurt dışı alışveriş 30 euroya düştü

forza11

80+ Bronze
amazon daha fiyatlara yansıtmadı.
Extra vergi çıkarsa da amazon ödüyor zaten.
Alacak bir şeyi olan varsa alsın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,588
İsim
Mert Can Ergün

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Muhammed emin efe

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
YUNUS
15 gün sonra geçmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Hocam senden ve diğer youtuber arkadaşlardan rica ediyorum video çekin. Bizi 3-5 e ticaret sitesine alternatifsiz mahkum edecekler.
PC oyuncuları .. yayıncıları.. donanım toplayanlar.. kısacası herkes ses çıkarmalı bu olaya :(... bu işin iyice suyu çıktı valla

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Musa Topçu
98 insanımızı öldüren başıboş köpekler için ortalığı ayağa kaldıran CHP, İyi Parti, TİP, DEM, SAADET, DEVA partisi halk ağır vergiler altında ezilirken dut yemiş bülbüle dönüyor.
Bir ülkede muhalefetin en ağır şekilde muhalefet etmesi gereken şey vergi yükü ve yeni vergilerdir. Muhalefet bu noktada 3 maymunu oynarken Halkın annesi sinemleniyor. Muhalefet bekliyor ki sıra bize gelsin de biz de bu vergileri doya doya kullanalım diye.

Kusura bakmayın arkadaşlar, baskıyı AK partiye değil CHP'ye yapacağız ben bugün CHP iletişimden mesaj attım siz ne iş yaparsınız diye. Linkte burada atın mesajınızı yazın derdinizi.
3 tane mama derneği zenginleşecek diye anasını bellediler ülkenin, 80 milyona vergi yapıstırıyorlar CHP'den gık yok. Kontrollü muhalefet böyle olur.

https://chp.org.tr/iletisim/genel-merkez

Bu linkte aşağıdan gençler olarak mesaj gönderebilirsiniz.

(Siyasi hiç bir amacım yoktur, ülkedeki tiyatrodan bıkmış durumdayım. Böyle bir muhalefet olmaz halkın hiç bir derdine derman olmadan sadece boş konuşan bir muhalefeti kabul etmiyorum!)
Muhalefet aşırı pasif

Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Talha Açıkgöz
bi söylentiye göre yurt dışından gelen erkeklerin üreme hücresinden de vergi alınacak

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Muhammed emin efe
PC oyuncuları .. yayıncıları.. donanım toplayanlar.. kısacası herkes ses çıkarmalı bu olaya :(... bu işin iyice suyu çıktı valla
Aynen öyle. Yav 30 euro nedir bi tane kulaklık gelmez o paraya. Burde e ticaretçilerin baskısı ile yapılıyor bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Talha Açıkgöz
Muhalefet aşırı pasif
hocam attığınız mesajı atar mısınız? ctrl+c ctrl+v yapalım

Aynen öyle. Yav 30 euro nedir bi tane kulaklık gelmez o paraya. Burde e ticaretçilerin baskısı ile yapılıyor bunlar.
vay srfsizler 10 liraya aldıklarını 200 liraya satıyorlar zaten yok aga bizim vatandaş akıllanmaz ama sorsan bizim e-ticaretçilerde ağlar...

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Musa Topçu

vay srfsizler 10 liraya aldıklarını 200 liraya satıyorlar zaten yok aga bizim vatandaş akıllanmaz ama sorsan bizim e-ticaretçilerde ağlar...
Ben muhalefete de güvenmiyorum sahte mail ve tel no ile gönderdim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Muhammed emin efe

Sende abdullah reisi etiketle kanka.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,143
İsim
Diyarhan
150 bile az olduğu halde 30 yapmak nedir? Ne klavye ne mouse ne gamepad geçer gümrükten.

Top Bottom