Ocak ayından itibaren heralde30 gün süresi var ona göre hızlı davranin alacağınız bir şey varsa
Gümrükten geçmez o zaten. Büyük ihtimalle sana dönüş yapılır ve ticari kategoriye alınır. Yüklü bir bedel karşılığı alırsın derler sen de kalsın dersin. Birçok YouTuber bile çıkan fiyatlar sonucu ürünlerini almıyor. Ticeri sayıldığı için almak istesen bile galiba bir şirket üzerinden alman lazım diye hatırlıyorum. Yanlış olabilir tabi bu son dediğim. Hatırladığım kadarıyla öyleydi.Beyler geçince ne oluyor tam olarak ben 100 euroluk bir şey aldım mesela
30 gün sonra şuankilerde sorun olmazNe zaman yürürlülüğe giriyor? Yoldaki kargolarımız nolacak?
Şuan dediğin gibi evetGümrükten geçmez o zaten. Büyük ihtimalle sana dönüş yapılır ve ticari kategoriye alınır. Yüklü bir bedel karşılığı alırsın derler sen de kalsın dersin. Birçok YouTuber bile çıkan fiyatlar sonucu ürünlerini almıyor. Ticeri sayıldığı için almak istesen bile galiba bir şirket üzerinden alman lazım diye hatırlıyorum. Yanlış olabilir tabi bu son dediğim. Hatırladığım kadarıyla öyleydi.
Ondan sonra: Yurtdışı sitelerine girene vergi.Bir sonraki : Vergi dahil 30 euro.
Aslında bir imza kampanyası başlatsak ve Twitter üzerinden de desteklemek gerek. Televizyona da düşerse hayırlı uğurlu olsun.Tepki goatermemiz gerek bu limiti kaldiracaklar kimse sıkayet etmezse komple de kapatirlar 2 seneye hicbir sey alamazsiniz