İlk önce ölçüm yapılacak belli orandan fazla ise alınmayacakbi söylentiye göre yurt dışından gelen erkeklerin üreme hücresinden de vergi alınacak
Senin için sorun yok. Vergisini nakit ödediysen bu ay geçer o gamepadYa ben 1250 liraya gamepad almıştım banggooddan şimdi kaça patlayacak bu bana
hangi gamepadi aldınız hocam söyler misinizYa ben 1250 liraya gamepad almıştım banggooddan şimdi kaça patlayacak bu bana
Temudan t4cyclone pro ya da smx10 almayı planlıyordum ben de yazık yemin ediyorum allahtan fifine i almışım 700 e150 bile az olduğu halde 30 yapmak nedir? Ne klavye ne mouse ne gamepad geçer gümrükten.
hangi gamepadi aldınız hocam söyler misiniz
Güzel ürün. Mekanik buton dışında eksiği yok.8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla
Only US$53.99, buy best 8bitdo ultimate 2c wireless controller for windows pc and android with 1000hz polling rate hall effect joysticks and hall triggers and remappable l4/r4 bumpers sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Smx çok arttı haziranda 17 dolardan satıldı. Şimdi 2 katıhangi gamepadi aldınız hocam söyler misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temudan t4cyclone pro ya da smx10 almayı planlıyordum ben de yazık yemin ediyorum allahtan fifine i almışım 700 e