hazır kanala girmişken özel bir pack paylaştım onunda indirirsen işine yarayabilir tasarımlarındaphotoshop 2020
Mesaj otomatik birleştirildi:
video linkini atabilir misin? bulamadım da
Eğer uygulama dosyası olarak kaydettiysen, konturu biraz daha kalın yapıp yazıları az daha ortaya çekersen daha güzel olabilir ama bu da güzel.Bu Thumbnail'de eksiklerim neler? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Alıntıyı görüntüle
dosyaları her zaman kaydediyorum değiştirmek için değiştiricem teşekkür ederimEğer uygulama dosyası olarak kaydettiysen, konturu biraz daha kalın yapıp yazıları az daha ortaya çekersen daha güzel olabilir ama bu da güzel.
Premiere kullanıyorsun sanırım (katman katman olduğundan After Effects değildir herhalde), yahu ben de başlayayım diyorum, çok uzun zamandır Vegas kullanıyorum zaten başlasam da Vegas’ı salmam muhtemelen ama ne dersin değer mi? Yine muhtemelen değer, hatta aklımda After Effects var öncelikle...dosyaları her zaman kaydediyorum değiştirmek için değiştiricem teşekkür ederim
premier pro da after effects de çok iyi bence premier pro kullanıyorsan video render almak için kullanıyorum after effects'i de daha çok edit tarzı içerikler için kullanıyorum arkadaki resim de after effects ondan yapmıştımPremiere kullanıyorsun sanırım (katman katman olduğundan After Effects değildir herhalde), yahu ben de başlayayım diyorum, çok uzun zamandır Vegas kullanıyorum zaten başlasam da Vegas’ı salmam muhtemelen ama ne dersin değer mi? Yine muhtemelen değer, hatta aklımda After Effects var öncelikle...
Yani ben muhtemelen ikisini de kullanırsam sadece Dynamic Link özellikleri için kullanırım, tanıdığım çoğu editör Premiere’yi çoğunlukla kesip, birleştirmek için kullanıyor tabii benim yaptığım editi de oradan yapabilirim ama dediğim gibi zamanla karar vericem.premier pro da after effects de çok iyi bence premier pro kullanıyorsan video render almak için kullanıyorum after effects'i de daha çok edit tarzı içerikler için kullanıyorum arkadaki resim de after effects ondan yapmışt
ben de o amaçla kullanıyorum videolar içinYani ben muhtemelen ikisini de kullanırsam sadece Dynamic Link özellikleri için kullanırım, tanıdığım çoğu editör Premiere’yi çoğunlukla kesip, birleştirmek için kullanıyor tabii benim yaptığım editi de oradan yapabilirim ama dediğim gibi zamanla karar vericem.