Neler Yeni

Bu thumbnail nasıl olmuş?

.RBO.

80+ Silver
çok sade sanki bir renk uyuşmazlığı var ve yazı şeklini değiştrebilirsin

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
photoshop 2020
Mesaj otomatik birleştirildi:

video linkini atabilir misin? bulamadım da
hazır kanala girmişken özel bir pack paylaştım onunda indirirsen işine yarayabilir tasarımlarında

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Eğer uygulama dosyası olarak kaydettiysen, konturu biraz daha kalın yapıp yazıları az daha ortaya çekersen daha güzel olabilir ama bu da güzel.
dosyaları her zaman kaydediyorum değiştirmek için değiştiricem teşekkür ederim

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
dosyaları her zaman kaydediyorum değiştirmek için değiştiricem teşekkür ederim
Premiere kullanıyorsun sanırım (katman katman olduğundan After Effects değildir herhalde), yahu ben de başlayayım diyorum, çok uzun zamandır Vegas kullanıyorum zaten başlasam da Vegas’ı salmam muhtemelen ama ne dersin değer mi? Yine muhtemelen değer, hatta aklımda After Effects var öncelikle...

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Premiere kullanıyorsun sanırım (katman katman olduğundan After Effects değildir herhalde), yahu ben de başlayayım diyorum, çok uzun zamandır Vegas kullanıyorum zaten başlasam da Vegas’ı salmam muhtemelen ama ne dersin değer mi? Yine muhtemelen değer, hatta aklımda After Effects var öncelikle...
premier pro da after effects de çok iyi bence premier pro kullanıyorsan video render almak için kullanıyorum after effects'i de daha çok edit tarzı içerikler için kullanıyorum arkadaki resim de after effects ondan yapmıştım

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
premier pro da after effects de çok iyi bence premier pro kullanıyorsan video render almak için kullanıyorum after effects'i de daha çok edit tarzı içerikler için kullanıyorum arkadaki resim de after effects ondan yapmışt
Yani ben muhtemelen ikisini de kullanırsam sadece Dynamic Link özellikleri için kullanırım, tanıdığım çoğu editör Premiere’yi çoğunlukla kesip, birleştirmek için kullanıyor tabii benim yaptığım editi de oradan yapabilirim ama dediğim gibi zamanla karar vericem.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Yani ben muhtemelen ikisini de kullanırsam sadece Dynamic Link özellikleri için kullanırım, tanıdığım çoğu editör Premiere’yi çoğunlukla kesip, birleştirmek için kullanıyor tabii benim yaptığım editi de oradan yapabilirim ama dediğim gibi zamanla karar vericem.
ben de o amaçla kullanıyorum videolar için

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
abone olma animasyonu yapmayı arasam tıklardım

Top Bottom